2777
2789
عنوان

ننو به جای گهواره کنار مادر

168 بازدید | 11 پست

بچه ها من خوابم نمیبره ننو از این جدیدا گرفتم بعد تخت کنار مادر نخریدم می تونم بچه رو تو همین بخوابونم ؟شب تا صبح بدنش اذیت نمی شه ؟الان عکسشو می برستم براتون بعد احساس می کنم برای سیسمونی یه سری وستیلشو چیز خوب نخریدم براش همش فک می کنم از یه سری خریدام ناراضیم و پشیمون نمی تونمم تعویض کنم از تهران خریدم  نمی تونم برم دوباره بیام 🥲😒

بنظر میاد وسواس فکری داری یا کمالگرایی

کاری با این موضوعی که مطرح کردی ندارم اما انقد به خودت سخت نگیر این اخلاقت میتونه خیلی جاها اذیتت کنه

پس سعی کن تغییرش بدی

ننو برای خوابیدن طولانی مدت بچه خوب نیست چون معمولا یه پارچس که شله و بچه توش فرو میره 

برای کوتاه مدت عالیه اما در مدت بلند ستون فقرات و کمر بچه رو اذیت میکنه و مناسب نیستش مگر اینکه یه تشک طبی بگیری و بزاری توی ننو

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر میاد وسواس فکری داری یا کمالگراییکاری با این موضوعی که مطرح کردی ندارم اما انقد به خودت سخت نگی ...

پس برم گهواره کنار مادر بخرم به نظرت؟

اره تو اینستا دیدم سیسمونی هارو ادم نمی دونه چی بگه فک کنم فقط ۳۰۰ملیون سیسمونی خریدن واسه من شد کلا۸۰تومن

اول راضی بودم اومدم انقدر تو مغازه های شهرمون قشنگ تر بود از وسایلش بدم اومده🥲🥲

خوبهمن خودم برای خواب شب و طولانی مدتش حتما تخت میگیرمننو برای تاب خوردنش و بازی کردنش و چرت زدن خوب ...

عزیزم تخت هم داره ولی کنار مادر نیست برای بعد یک سالو نیمش ایناست گفتم به نظرتون تخت کنار مادرم بخرم ؟

پس برم گهواره کنار مادر بخرم به نظرت؟اره تو اینستا دیدم سیسمونی هارو ادم نمی دونه چی بگه فک کنم فقط ...

هممون مصرف گرا شدیم و چشم و هم چشمی میکنیم

حالا که مادر شدی عادت های جدید در خودت ایجاد کن

چون قراره ازت یاد بگیره و پس فردا اونم توی زندگیش از هیچ چیزی راضی نیست چون همیشه قشنگ ترش وجود داره

اگه حساسی با وسواس بیشتری خرید کن و انتخاب کن

اما وقتی خریدی دیگه بهش فکر نکن

اگر بودجه داری تخت بگیری بد نیستش میتونی از این تختایی که وقتی بزرگتر شد هم میتونه ازش استفاده کنی براش بگیری

من خودم با کنار مادر راحت ترم

عزیزم تخت هم داره ولی کنار مادر نیست برای بعد یک سالو نیمش ایناست گفتم به نظرتون تخت کنار مادرم بخرم ...

اهان پس تخت هم داره اگر من بودم توی همون تخت شبا میزاشتم بخوابه البته این نظر منه

هممون مصرف گرا شدیم و چشم و هم چشمی میکنیمحالا که مادر شدی عادت های جدید در خودت ایجاد کنچون قراره ا ...

متاسفانه تو خرید خیلی حساسم 

پول کم اوردم دیگه 🥲شاید به مرور براش خریدم هر وقت پول دستم اومد نمی دونم دیگه چی واجبه 

هر چی می خوام نخرم می بینم همه چی واجبه😕😕

اهان پس تخت هم داره اگر من بودم توی همون تخت شبا میزاشتم بخوابه البته این نظر منه

اره تخت داره ولی تو اتاق خودمون جا نمی شه تو اتاق جدا نمی شه بچه کوچیکو گذاشت مگر اینکه رو زمین بخوابیم یه مدت تا بررگ تر بشه😕

اره تخت داره ولی تو اتاق خودمون جا نمی شه تو اتاق جدا نمی شه بچه کوچیکو گذاشت مگر اینکه رو زمین بخوا ...

چرا نمیشه همه دنیا همین کارو میکنن عزیزم

الان چند ماهشه ؟