2777
2789
عنوان

من یه کار اشتباهی کردم 😢

377 بازدید | 12 پست

یه حرفهایی زدم که نباید میزدم

چیکار کنم خدا منو ببخشه😔

اگه منو نبخشه بدبخت میشم

خدایا غلط کردم ببخشم🥺

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

جوگیر شدی لابد 

خدا بخشندهس

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
جوگیر شدی لابد خدا بخشندهس

امیدوارم🥺

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وَاسْتَغْفِرِ اللَّهَ ۖ إِنَّ اللَّهَ كَانَ غَفُورًا رَحِيمًا

و از خدا آمرزش بخواه؛ زیرا خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است.

آیه ۱۰۶ سوره نساء🌺

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
وَاسْتَغْفِرِ اللَّهَ ۖ إِنَّ اللَّهَ كَانَ غَفُورًا رَحِيمًاو از خدا آمرزش بخواه؛ زیرا خدا همواره ب ...

قربونت عزیرم

چه به موقع اومدی ممنونم

قربونت عزیرمچه به موقع اومدی ممنونم

عزیزمی 

خدا خیلی بخشنده است 

این یکی آیه هم تقدیم به شما 

وَلِلَّهِ الْأَسْمَاءُ الْحُسْنَىٰ فَادْعُوهُ بِهَا ۖ

و نیکوترین نام ها [به لحاظ معانی] ویژه خداست، پس او را با آن نام ها بخوانید

بخشی از آیه ۱۸۰ سوره اعراف🌺

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
عزیزمی خدا خیلی بخشنده است این یکی آیه هم تقدیم به شما وَلِلَّهِ الْأَسْمَاءُ الْحُسْنَىٰ فَادْعُوهُ ...

ممنونم از مهربونیت دوست عزیزم

حتمأ خداوند می یخشد پشیمانی خودش نوعی توبه است

قربونت عزیرم ممنونم از حرفتون

حتمأ خداوند می یخشد پشیمانی خودش نوعی توبه است

قربونت عزیرم ممنونم از حرفتون