2777
2789

دوستان چی تو جلسه اول خواستگاری گفتین که ازدواجتون جور شد خسته شدم بخدا تورو خدا یکم راهنماییم کنید فکر کنید منم خواهرتونم

برای ازدواج خوب و زود هنگامم دعا کنید محتاجم به دعاتون🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مجردم.ولی ظاهر و خوش انرژی بودن خیلی مهمه به نظرم.

ظاهرم معمولی یه قیافه معمولی هم دارم ولی نمیدونم مشکل چیه

یعنی فقط چیزای که برام مهم رو بگم کافیه

بله

باید بشناسیش دیگه

درباره ملاکهات ازش بپرس. البته بیشتر بذار اون بپرسه تا متوجه بشی چیا براش مهمه و تو چه وادی هست

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

قبل خاستگاری دو بار باهاش برو بیرون ببین چطوره چون سنتیه میگمبا بیرون رفتن خیلی چیزا معلوم میشه

قراره بیرون همو ببینیم من خواستگار خونه راه نمیدم ولی نمیدونم مشکل کجاست که جور نمیشه

ازدواجم سنتی بود و هردو بسیاررر خجالتی شش ماه نامزد بودیم جز سلام و احوال پرسی چیزی بهم نمی گفتیم تا روز عقد از شوهرم خداروشکر خیلی خیلی راضیم از همه لحاظ خوبه ❤️❤️

خدا چقدر قشنگ میگه: اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُبهتر از اونی که میخوای بهت میدم...💎 
بلهباید بشناسیش دیگهدرباره ملاکهات ازش بپرس. البته بیشتر بذار اون بپرسه تا متوجه بشی چیا براش مهمه و ...

مرسی عزیزدلم

اینکه ازدواج جور بشه به گفته ها نیست و به قسمته. من درباره اخلاقشپرسیدم اینکه با دانشگاه رفتنم مشکل داره یا ن و میخوام کار کنم قبول میکنه یا نه . هدفش از ادواج چی بوده . ایا خودش الان با رضایت خودش اومده یا خاتوادش اوردن . قبلا با کسی بوده یا ن. کارش چیه بیمه داره یا ن. تحصیلاتش . چه سبک زندگی و دوس داره . پوشش و اعتقادات و اینا پرسیدم‌. از من سنتی بود و اصلا طرف منو ندیده بود هرچند فامیل بودیم . وقتی اومدن چند جلسه رفتیم بیرون بعد بله و دادم و چون رسم نامزدی نداریم سریع عقد کردیم . الان تو عقدم و همیشه میگه همون اول که دیدمت ازت خوشم اومدروز سوم اصلا خواب نداشتم 😂🫠