2777
2789

پسرم بزرگترین لطف خدا به ما هستش 😍

۴ سالشه 

متاسفانه بعد چند ماه از دنیا اومدنش همسرم کاملااااااا ورشکست شد 

ماشین خونه طلا زمین لوازم خونه فرش دستبافت چینی کریستال حتیییی لباس فروختیم دادیم دست طلبکارا 

صفره صفر شدیم 

و تو این ۴ سال انقد درگیر بدهی و قرض و دادگاه و حکم جلب بودیم که متاسفانه هیییچ توجهی بهش نکردیم فقط گاهی گوشی دادم دستش کارتون ببینه منم بشینم یه گوشه زار زار برا زندگی نابود شدم گریه کنم 💔💔💔 

نه تکلمش کاملهنه اشتهای درستی داره 

هیچی نمیخوره 

ماستو  پخش میکنه رو فرش با ناشین از روش رد میشه 

هرچی میوه گرده جای توپ تو خونه میکوبه به درودیوار 

پرخاش میکنه شدیدا طوریکه کسی اصلااا سمتش نمیاد 

همه ازش میترسن 

دستبزن داره 

لج میکنه .همش جیغ میزنه 

نه هنوز تونستم شیشه شیر ازش بگیرم 😔😔😔😔

با خودن جمله اول مطمئن شدم شما خانم خیلی قوی و شکر گذاری هستی عزیزم

آن شالله که خدا مشکلتون رو حل کنه

ولی حتما شیشه شیر رو ازش بگیر از شیر جداش کن عزیزم ۴ سال واقعا زیاده دیگه 

بعضی رفتارا هم طبیعیه 

تکلم هم راه میوفته باهاش زیاد حرف بزن براش قصه تعریف کن

به جا میوه از این توپ کوچولو ها بریز تو خونه با اونا بازی کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همین که الان فهمیدی تا حالا کوتاهی کردی یعنی ماهی رو از اب گرفتی هرچند یکم دیر !!! حالا که فهمیدی از همین حالا تصمیم بگیر جبران کنی ، براش وقت بذار ، اگر لازم بود مشاور ببر ، البته من مطمئنم با روی خوش و محبت و به مرور زمان خیلی اوضاع بهتر میشه ان شالله ، یاعلی بگو و شروع کن

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
با خودن جمله اول مطمئن شدم شما خانم خیلی قوی و شکر گذاری هستی عزیزمآن شالله که خدا مشکلتون رو حل کنه ...

ممنونم 

با توپ بازی نمیکنه زیاد 

کلا با هر وسیله لی که میببنه کارای عجیب میکنه 

قصه شعر نخوندم براش کلا چیزی هم‌نمیفهمه از حرفام زیاد

معلومه بچت توجه میخواد . میخوای آروم باشه داد نزنه . فقط بهش محبت کن بغلش کن دعواش نکن زیاد باهاش حرف بزن اونم آروم ... با جمله بندی های کوتاه باهاش حرف بزنه که خوب بتونه متوجه بشه و تکرار کنه یاد بگیره ..

عزیزم همین که الان فهمیدی تا حالا کوتاهی کردی یعنی ماهی رو از اب گرفتی هرچند یکم دیر !!! حالا که فهم ...

چکار کنم تبریزم کدوم روانشناس  بهتره به نظرتون 

مهد خوبه براش؟؟

ممنونم با توپ بازی نمیکنه زیاد کلا با هر وسیله لی که میببنه کارای عجیب میکنه قصه شعر نخوندم براش کلا ...

تو بخون میفهمه 

براش بلید سرگرمی درست کنید بیین چه بازی رو خیلی دوست داره 

شیکه پویا رو بزار حتی اگه نگاه نکنه میشنوه بعدا میبینی چقدر موثره 

چکار کنم تبریزم کدوم روانشناس بهتره به نظرتون مهد خوبه براش؟؟

من تبریز نیستم گلم روانشناس تبریزی نمیشناسم اما برای مهد بنظرم اول خودت یکم تو خونه باهاش وقت بگذرون از حالت تهاجمی خارج بشه بعد ببرش مهد که خدایی نکرده اونجا بابچه ها به مشکل نخوره ، خودت تو خونه باهاش بازی کن ، کتاب بخون، بازی های دست ورزی کن که بهش ارامش میده  ،اگر باهات رفتار خشن داشت سعی کن عکس العمل نشون ندی چندروز اول رو

من تبریز نیستم گلم روانشناس تبریزی نمیشناسم اما برای مهد بنظرم اول خودت یکم تو خونه باهاش وقت بگذرون ...

اره خیلی تهاجمیه 

همین امروز بیقراری می‌کرد پیش باباش هی منو صدا می‌کرد اشپزخونه بودم رفتم پیشش بغلش کنم عین آدم بزرگا بخدا یخ دونه سیلی خوابوند تو گوشم بخدا من و باباش همینجوری ماااات فقط نگا کردیم اصلا لال شدم فقط نگاش کردم 

اره خیلی تهاجمیه همین امروز بیقراری می‌کرد پیش باباش هی منو صدا می‌کرد اشپزخونه بودم رفتم پیشش بغلش ...

عزیزم😔😔 اشکال نداره شما به دل نگیر پیش میاد عزیزم همه بچه ها از رو ندونستن درست ووغلط ازین کارا میکنن ،شما فقط تمرکزت رو بذار روی حس امنیت و ارامش که بهش میدی