2777
2789
عنوان

خانما خواهش میکنم کمکم کنید یه زنی مرتب تحدیدم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 21 پست
🤣🤣یادش به خیر تو روبیکا از این تهدید ها زیاد شدیم

واییی ارهه🤣 ولی من هیچوقت گول نمیخوردم😂 یادش بخیر چه دورانی بودا

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین میشه ولی نمیتونه از اون اطلاعات غیرقانونی استفاده کنه 

مثلاً یکی از اقوام خودمون دادگستری یه مقام بالایی داشت می‌تونست سوپیشینه ی همه رو ببینه و بهمون بگه چه شکایت‌هایی کرده یا ازش شده تو این سالها 

یا یکی از همکاران اقوام تو یه اداره ای داره می‌تونه ببینه چه اموالی ب نام چه کسایی هست

هیچ اطلاعاتی ای اینقد بیکار نیست بیاد تو بحث خاله زنکی ابجیش . بعدشم بهش بگو الان میرم شکایت میکنم به جرم استفاده شخصی از عنوان و تهدید

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
ببین اصلا اهل سیاست این چیز ها نیستم میگه گذشتتو درمیارم ابروتو میبرم یعنی اینکه از اطلاعاتی بودن ...

ببین اولا کسی که واقعا کاره ای باشه تو اطلاعات شما ازش خبر نداری ، ثانیا مامور اطلاعات نمیتونه همچین کاری کنه ، خانمه شاید بتونه از یه هکر کمک بگیره مثلا یا کسی امارتو بهش میده

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

چرت و پرت گفته ،خواهرش که عددی نیست اگه داداش بخواد بگه فقط من مامور اطلاعاتم ۶ ماه زندانی داره اصلا کسی نباید خبر داره بشه

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏