2777
2789

عزیزم این چیزا زو باید رف دکتر نه درمان خانگی

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌ در اسرع وقت باید بری دکتر راهکار خانگی چیهههه

اخه از چند نفر پرسیدم میگن عادیه و این چربی لب خودته.... نمیشه ک تا اخر عمر لبم اینطور بمونه🤦🏻‍♀️😭

از بین میرن؟؟؟ از یکی ک مثلا خودش ژل تزریق میکنه پرسیدم میگفت از بین نمیرن😭

میرن عزیزم. دکتری که تزریق میکنه ازبین میبره. من دیدم یه دکتر در موردش تواینستاگفته بود

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙

ببین روز شمار بزار از الان تا حقوق قط شه 😂

از همین امروز از عموم ک تو فتاس پیگیریتو شرو میکنم هرچقدرم هزینش بشه وقت میزارم تا اون پول نره تو جیب امثال توعه سو استفاده گر بره تو جیب چارتا ادم نیازمند

فقطططط منتظرم باش

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
ببین روز شمار بزار از الان تا حقوق قط شه 😂از همین امروز از عموم ک تو فتاس پیگیریتو شرو میکنم هرچقدر ...

میتونی به مادرت بگی بیاد خدمت پدرم برسه همین پتیاره ج.نده.

گوه خوری زیادی کنی زیر همین تاپیکم چنان اول و اخرتو یکی میکنم دیگه از صد متری این سایت رد نشی

برو جـ.نده بی صاحاب برو تا نریدم بهت

میخای چکار کنی مثلا؟😂😂😂😂فقط صبر کنو ببین بدبخت شدنتو😂بخاطر همین بیشعوریات بدبختت میکنو

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
میتونی به مادرت بگی بیاد خدمت پدرم برسه همین پتیاره ج.نده.گوه خوری زیادی کنی زیر همین تاپیکم چنان او ...

واخ واخ ترسیدم برو تا صب فحش بده😔🤣🤣منک نمیخونم کامنتاتو  برو وقتتو بزار هرچی میخای بگو... منک دارم کار خودمو میکنم