2777
2789

سلام بجه ها خيلي به كمك تون احتياج دارم .من يه مدت هست احساس ميكنم افسرده شدم و الان هم حامله شدم البته ناخواسته هنوز به شوهرمم نكفتم منو ببره مشاوره اخه نه وقت ميكنه و نه هم تا حالا كسي تو خانوادش نرفته مشاوره .حالا من امروز تو يه سايتي بود روان ازمون اومدم ازمونهايي مربوط به افسردكي وسواس و اضطرابو دادم كه از هر سه تا متوسط شو داشتم حالا نميدونم جكار كنم ؟دارو ميشه تو بارداري مصرف كرد ؟أوصاك خيلي خرابه .از طرفي خانواده شوهرمم اهل مسخره كردن و اينا هستن اكه بفهمن مسخرم ميكنن .خواهشا بهم راهكار بدين جكار كنم ؟؟؟دارم دق ميكنم .من ده ديقه ديكه ميام بايد جواب داده باشين بهم  

اولا قرار نیست با کوتاه فکریه دیگران و مسخره کردنشون ، شما راهه درست و عاقلانه رو انتخاب نکنید...

دیگه ی دوره ی این کج اندیشی ها تموم شده خیلی وقته ...

برای افراد باردار ، داروهای خاصی تجویز میشه ک  کاملا هم بی ضرره خدا رو شکر 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقطط برو پیش روانشناس عزیزم.

الکیم استرس به خودت وارد نکن افسردگی چیه! بیشترمون اضطراب و وسواس داریم. اما پیش روانشناس درست حسابی برو نزار گسترش پیدا کنه

به کمک خدا و قانون جذب، به تمام خواسته هام میرسم✌

خب باید بری مشاور وگرنه حالت بدتر میشه و درمان مشکلت سخت تر میشه. معلوم نیست حتما دارودرمانی نیاز  داشته باشی‌ شاید با مشاوره هم حالت بهتر شه

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
اولا قرار نیست با کوتاه فکریه دیگران و مسخره کردنشون ، شما راهه درست و عاقلانه رو انتخاب نکنید... د ...

اره درسته حرفاتون اما جامعه ما اين جوريه ديكه بيماري جسمي رو مسخره نميكنن اما بيمار روحي رو جرا .شما مطمعن هستين كه ميشه تو بارداري دارو مصرف كرد ؟

برو پبش روانپرشک اگر صلاح ببینه دارو میده

لازمم نبس به اطرافیانت بگی دارو مصرف میکنی

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
فقطط برو پیش روانشناس عزیزم. الکیم استرس به خودت وارد نکن افسردگی چیه! بیشترمون اضطراب و وسواس داری ...

تو شهر ما دكتراي متخصص كه به هيج درزي نميخورن احتمالا مشاورا هم به درد نخورن نميدونم جكار كنم .افراد افسرده جطورين ؟خب من همه خصوصيات افسردكي رو دارم 

اره درسته حرفاتون اما جامعه ما اين جوريه ديكه بيماري جسمي رو مسخره نميكنن اما بيمار روحي رو جرا .شما ...

اینکه اول  شرایط تون رو میسنجن ( روان شناس)و بعدا متناسب با اون ، دارو ( روانپزشک) تجویز میکنن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

ممکنه حرفی که میزنم رو کسی باور نکنه اما داشتن گربه افسردگی  رو کم میکنه به چشم دیدم که میگم یه فامیلمون افسردگی شدید داشت گربه گرفت حالش خیلی بهتر شد الانم که چند ساله گربه داره از همه ما شاد تره

حیون ها عشقن سگ نجس نیست و گربه بی چشم رو نیست کلاغ نحس نیسن  حیوانات رو لطفا ازار ندین ☺️☺️🐱🐶
تو شهر ما دكتراي متخصص كه به هيج درزي نميخورن احتمالا مشاورا هم به درد نخورن نميدونم جكار كنم .افراد ...

بهتر نیست با مشاوران متخصص سایت مشورت کنی؟ می تونی به دکتر هلاکویی هم زنگ بزنی یا مشاوره هاش را بخونی!