سلام بجه ها خيلي به كمك تون احتياج دارم .من يه مدت هست احساس ميكنم افسرده شدم و الان هم حامله شدم البته ناخواسته هنوز به شوهرمم نكفتم منو ببره مشاوره اخه نه وقت ميكنه و نه هم تا حالا كسي تو خانوادش نرفته مشاوره .حالا من امروز تو يه سايتي بود روان ازمون اومدم ازمونهايي مربوط به افسردكي وسواس و اضطرابو دادم كه از هر سه تا متوسط شو داشتم حالا نميدونم جكار كنم ؟دارو ميشه تو بارداري مصرف كرد ؟أوصاك خيلي خرابه .از طرفي خانواده شوهرمم اهل مسخره كردن و اينا هستن اكه بفهمن مسخرم ميكنن .خواهشا بهم راهكار بدين جكار كنم ؟؟؟دارم دق ميكنم .من ده ديقه ديكه ميام بايد جواب داده باشين بهم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممکنه حرفی که میزنم رو کسی باور نکنه اما داشتن گربه افسردگی رو کم میکنه به چشم دیدم که میگم یه فامیلمون افسردگی شدید داشت گربه گرفت حالش خیلی بهتر شد الانم که چند ساله گربه داره از همه ما شاد تره
حیون ها عشقن سگ نجس نیست و گربه بی چشم رو نیست کلاغ نحس نیسن حیوانات رو لطفا ازار ندین ☺️☺️🐱🐶