2777
2789
عنوان

دعا کنید عمل پسرم خوب باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 24 پست
چرا زودتر عمل نمیکنید ؟  انشاالله به سلامت عمل کنه

تو برگه سونوگرافی نوشته بود که وقتی جیغ میزنه یا گریه میکنه بیضه میاد تو کیسه .چندتا دکتر نشون دادیم گفتن احتمال اینکه طی چندماه بیاد بیوفته هست صبر کنین.طرف چپ هست فقط.گفتن تا عید حل نشه باید بیارین عمل .ما هم تا عید میخوایم صبر کنیم

روزهای سخت....ازت یه آدمه دیگه ایی میسازن😌مامان رادین کوچولو(سابق)
از کجا متوجه شدید نیاز به عمل داره؟

یه بیضش کو چیکه .انگار هر دو طرف برابری نداره .نزول نکرده بردیم دکتر تشخیص دادن که بله بیضه سمت چپ نزول کامل نکرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو برگه سونوگرافی نوشته بود که وقتی جیغ میزنه یا گریه میکنه بیضه میاد تو کیسه .چندتا دکتر نشون دادیم ...

انشاالله خودش بیاد و به عمل نیاز نباشه .... 

گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
انشاالله خودش بیاد و به عمل نیاز نباشه .... 

انشالله توکلم به خداست.روی ماه پسرتو ببوس.خدا مراقبشه.کاش بعد عمل یه تاپیک بزنی از حالش بگی .از عملش که چه سختیایی داره.تجربه بشه 

یه بیضش کو چیکه .انگار هر دو طرف برابری نداره .نزول نکرده بردیم دکتر تشخیص دادن که بله بیضه سمت چپ ن ...

الهی عزیزم.یعنی هیچ وقت نشده که اون طرف کوچک،پر بشه؟حتی موقع حمام و آب گرم؟قبلش دکتر معاینه اش نکرده بود؟

من بچه ام قبل ۱ سالگی دکتر معاینه کرد گفت هر دو داخل کیسه است اما نمیدونم چرا همش شک به دلمه ،گاهی وقتها که انگار پوستش کانل جمع میشه از استرس میمیرم.

پسرم؛این نفس بی تو بعید است که تکرار شود.  
الهی عزیزم.یعنی هیچ وقت نشده که اون طرف کوچک،پر بشه؟حتی موقع حمام و آب گرم؟قبلش دکتر معاینه اش نکرده ...

چرا شده ولی بنظر نمیاد که کامل بیوفته داخل کیسه.تو مواقع معمولی هم همش بالاست.دوبار بردیم سونوگرافی تو هر دوشم وقتی گریه کرد میومد پایین واسه همین چندتا دکتر گفت صبر کنین .ولی امیدی ندارم فکر میکنم نیاز به عمل داره

انشالله توکلم به خداست.روی ماه پسرتو ببوس.خدا مراقبشه.کاش بعد عمل یه تاپیک بزنی از حالش بگی .از عملش ...

به روی چشم عزیزم حتما میام میگم

گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
چرا شده ولی بنظر نمیاد که کامل بیوفته داخل کیسه.تو مواقع معمولی هم همش بالاست.دوبار بردیم سونوگرافی ...

وای خدا چقدر مادرها باید استرس داشته باشن.باورتون میشه منم دغدغه ام شده هربار موقع پوشک فکرم درگیر میشه.میگم نکنه خدایی نکرده مشکلی داشته باشه.من فویبای بیماری بچه دارم.هر روز برای خودم یه استرس پیدا می کنم.باکرت میشه ۲ ماهگی بردمش با گریه دکتر،گفتم دکتر این گوشش،مدلش با اون گوشش فرق داره؟دکتر هنگ کرده بود هی معاینه میکرد میگفت نه فرق نداره ،من اصرار که فرق داره.

پسرم؛این نفس بی تو بعید است که تکرار شود.  

ﺳﻼﻡ ﻋﺰﻳﺰﻡ ﺑﺮاﺳﻼﻣﺘﻲ ﻓﺮﺷﺘﻪ ﻛﻮﭼﻮﻟﻮﺕ ﺻﻠﻮاﺕ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻡ ﻭﺑﺮاﺵ ﺁﻳﺖ اﻟﻜﺮﺳﻲ ﺧﻮﻧﺪﻡ. ﭼﻮﻥ ﺧﻴﻠﻲ ﺑﻬﺶ اﻋﺘﻘﺎﺩﺩاﺭﻡ ﺗﻮﻫﺮﺷﺮاﻳﻂﻲ ﮔﻴﺮﻛﻨﻢ ﻣﻴﺨﻮﻧﻢ. اﻟﺒﺘﻪ اﻻﻥ ﺷﺪﻩ ﻳﻜﻲ اﺯﻛﺎﺭاﻱ ﺭﻭﺯﻣﺮﻡ ﺯﻳﺎﺩﻣﻴﺨﻮﻧﻢ. اﻧﺸﺎاﻟﻠﻪ ﻋﻤﻞ ﭘﺴﺮﺕ ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺸﺒﺮﻩ ﻭﻣﻮﻓﻘﻴﻴﺖ ﺁﻣﻴﺰﺑﺎﺷﻪ. ﻧﮕﺮاﻧﻨﺒﺎﺵ ﻓﺮﺩااﻳﻨﻤﻮﻗﻊ ﻧﺸﺴﺘﻲ ﻭﭘﺴﺮﺕ ﺑﻐﻠﺘﻪ ﻭﻣﻴﮕﻴﻦ ﻭﻣﻴﺨﻨﺪﻳﻦ.

ﺑﻬﺖ ﻳﻪ ﭼﻴﺰﻱ ﻣﻴﮕﻢ اﻧﺸﺎاﻟﻠﻪ ﻛﻪ ﺗﻮﻫﻢ اﻋﺘﻘﺎﺩﺩاﺭﻱ

ﻣﻦ ﺑﻪ ﻧﺬﺭﻧﻤﻚ ﺯﻳﺎﺩاﻋﺘﻘﺎﺩﺩاﺭﻡ. اﺣﺴﺎﺱ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﻫﺮﻛﺲ ﻧﻤﻚ ﻧﺬﺭﻣﻴﻜﻨﻪ ﺯﻭﺩﺯﻭﺩ ﺣﺎﺟﺘﺸﻮﻣﻴﮕﻴﺮه.

ﻗﺮﻳﺒﺎﻫﺮﺻﺒﺢ ﻣﻮﻗﻊ اﺫاﻥ ﺑﻴﺪاﺭﻣﻴﺸﻢ ﻓﺮﺩاﻫﻢ ﻣﻮﻗﻊ اﺫاﻥﺑﺮاﭘﺴﺮﺕ ﺩﻋﺎﻣﻴﻜﻨﻢ. اﻧﺸﺎاﻟﻠﻪ ﺯﻭﺩﻱ ﺧﻮﺑﺒﺸﻪ. ق

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘