2777
2789
عنوان

کنکوریااا چطور بالا ده ساعتت❓

99 بازدید | 10 پست

چطوری بالای ده ساعت میخونید؟

روتینتون چطوریه بازه های مطالعه تون

پایه و دوازدهمو با هم میخونید یا جداا🤔

بهترین نسخه خودت باش🤞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از روزی 12 ساعت شدم 15 ساعت دارم میمیرم

12 شب ک میخوابم 4 صبح بیدار میشم 4 و نیم شروع میکنم

بدون خواب بعد از ظهر

این موقع های شب دیگه خون ب مغزم نمیرسه

نه اصلا جدا جدا نمیخونم تو کنکور ک دفترچه هر پایه رو جدا بهت نمیدن ترکیبی باید خوند

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

من طبق برنامه قلم چی میخونم ولی عقبم😭😭صبح زود شروع کن

من خیلی وقته قلم چی رو گذاشتم کنار چون میدونم نمیرسم بهش مثل میگ میگ میره همیشه برنامه هاش اصلا استاندارد نیست اگه برمیگشتم عقب هیچوقت طبق برنامه اش پیش نمیرفتم گند زد به درس خوندنم و استرسیم کرد مزخرف دو عالم بود کلا

دقیقا دیر بیدار میشم

شبا دیر خوابم میبرره

نمیدونم چطور زود بیدار شم

تا حالا بالای ۸ ساعت نرسیدم بخونم🤦🏻‍♀️

بهترین نسخه خودت باش🤞
من از روزی 12 ساعت شدم 15 ساعت دارم میمیرم12 شب ک میخوابم 4 صبح بیدار میشم 4 و نیم شروع میکنمبدون خو ...

به خدا خیلی خوب میرسونی

تا حالا تو عمرم بالای ۸ساعت نخوندم

بهم فشار میاد قفل میکنم واقعا نمیدونم چطوری باید برسونم یه مدتم کلا تو رکود بودم زمستون شل کردم هیچی نخوندم یه مدت

دوباره عید شروع کردم ولی ساعت مطالعه ام پایینه نمیرسونم قطعا با این وضعم

درست میگی

بهترین نسخه خودت باش🤞
من خیلی وقته قلم چی رو گذاشتم کنار چون میدونم نمیرسم بهش مثل میگ میگ میره همیشه برنامه هاش اصلا استا ...

تا ۹ساعت خوندن کاری نداره ولی واسه بیشتر خوندن باید حتما نظم بدی به روزت ساعت خواب و بیداری و غذا خوردن و تفریح مشخص باشه حتی اینکه قراره تو تایم استراحت چیکار بکنی هم مشخص باشه در کل باید به روزت نظم بدی تا بتونی بیشتر بخونی 

مدعی خواست ک از بیخ کند ریشه ما،غافل از آنکه خدا هست در اندیشه ما💚

به خدا خیلی خوب میرسونیتا حالا تو عمرم بالای ۸ساعت نخوندمبهم فشار میاد قفل میکنم واقعا نمیدونم چطوری ...

روز به روز ببرش بالا من کتابخونه رفتن یکم کمکم کرد ساعت مطالعم بیشتر بشه هم اینکه چون وقتی میری وقت مفیدت خیلی زیاده وقت بیخود کمتر داری هم اینکه بقیه رو میبینی چقدر میخونن بیشتر میخونی

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

تا ۹ساعت خوندن کاری نداره ولی واسه بیشتر خوندن باید حتما نظم بدی به روزت ساعت خواب و بیداری و غذا خو ...

واقعا تا ۹ ساعت عادیه؟😭🤣 چرا من اینقدر بهم فشار میاد کهههه

ساعت خواب و بیداری رو حالا میتونم درستش کنم یجوری یعنی مجبورم:)))😂

ولی غذا و استراحت و اینا رو فکر نکنم

خانواده منظمی ندارم چه واسه وعده های غذایی چه بقیه چیزا یهو صدام میکنن و تا نرم و کارشونو انجام ندم ول نمیکنن

حالا باید یه کاریش کنم خودمم 

ولی بازم مرسیی

بهترین نسخه خودت باش🤞
روز به روز ببرش بالا من کتابخونه رفتن یکم کمکم کرد ساعت مطالعم بیشتر بشه هم اینکه چون وقتی میری وقت ...

آره کتابخونه واقعا مفیده

متاسفانه شرایطشو ندارم وگرنه حتما میرفتم

بهترین نسخه خودت باش🤞