2777
2789

یک آقایی فرض کنید از بچه های دکترا

لطف کرد برای ما که مقطع ارشد هستیم یک کارگاه رایگان برگزار کرد

یک روز آخر یکی از کارگاه ها به من گفت شما که یزدی هستین فلان سوغات یزد رو اینجا کجا میتونم گیر بیارم؟

منم گفتم باشه میپرسم بهتون اطلاع میدم

بچه های کلاس خیلی خسیس هستن ولی من به سهم خودم برای جبران لطفشون در مورد کارگاه، براشون از یزد همون سوغاتی بردم که دوست داشت حدود ۲ تومن شد

وقتی بهش اطلاع دادم کجا میتونم سوغاتی رو بهش بدم، گفتش که به رسم ادب اجازه بدید یک فنجون قهوه مهمان من باشید فلان جا، منم رد کردم چون دلیلی نداشت ایشون بخواد منو مهمون کنه بعدم این طفلی ها فقط درس خوندن و شاید اونقدر پول نداشته باشه چیزی بین ما نبود دعوتش رو رد کردم، وقتی سوغاتی رو دادم بهش گفتم ولی من خودم چون سؤال دارم در مورد مقاله و اپلای کردن و ... اگر بشه یک روز ساعتی وقتش رو بگیرم

اونم گفت حتما خوشحال میشم کمکتون کنم ولی اول اجازه بدید من زحماتتون رو جبران کنم بعد در خدمتتون هستم،

اینم بگم پسر خیلی مودب و مهربون و خیرخواهی هست، دوستامم زیاد بهم گفتن مهندس فلانی روی تو کراشه، همیشه سعی میکنه یه چیزی بگه من بخندم یا سر به سرم بذاره کفرم رو دربیاره بعد میخنده، حالا دوستان ایشون ۳۷ من ۳۰ سالمه

به نظرتون دعوتش کنم برای رستوران شام

من تا زمانی که سوغاتی رو بهش بدم هیچ نظری بهش نداشتم فکرم نمیکردم بهش ولی روزی که اومد سوغاتی ها رو تحویل بگیره به شدت خوشتیپ اومده بود و همونجا تو خیابون یک ساعت با من‌حرف زد در مورد چیزای مختلف

چیکار کنم

ایشون مرد خوبیه منم دختر خوبی هستم بخدا 😝🤪بگید چطوری مخش رو بزنم چه کارایی کنم 

چیکار کنم کلا 😝🤪🤪 

پول دار نیست، خیلی خوشگلم نیست

خب اگر شرایطش جوریه ک از پس زندگی بربیاد ولی پولدار پولدار نباشه ک عیبی نداره

ولی اگر هیچی نداره چون سنش جوری نیست ک بگیم فرصت پیشرفتش زیاده

بیخیال شو

د

ولی درکل دیگه  دعوتش نکن

بذاز خودش باز دعوت کنه

وگرنه میگه دختره داره دام پهن میکنه برام

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
خب اگر شرایطش جوریه ک از پس زندگی بربیاد ولی پولدار پولدار نباشه ک عیبی ندارهولی اگر هیچی نداره چون ...

اخه خودش شاید روش نشه دیگه دلیلی نداره منو دعوت کنه 

یکبار خب به بهانه سوغات دعوتم کرد رد کردگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خوب نیست تو دعوتش کنی.بذار خودش اگر میخواد کاری کنه بکنه

همچین اتفاق مشابه ای افتاد برای من،دانشجو دکتری بود و من دانشجو ارشد.خودش راهشو میگشت تا بخواد با من سر صحبت باز کنه