2777
2789

که دعوتشون میکنی 

چندین سال ازدواج کرده فقط هر سال اونایی که وضع مالی خوبی دارن رو دعوت میکنه ولی هر بار مادرش میاد خونه ما اونم بدون خبر میاد

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همچین پیامی بدی همه کاشه ها سرتو میشکنه و میگن میخاد رابطه خاهر برادر رو قطع کنه

وقتی اومد خونتون پذیرایی آنچنانی نکن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
نه پیام نده.بیاد شما غذا کم بپز یا غذای که دوست نداره بپزیا محلش نده

اخه خیلی پرویه اصلا کم محلی به روی خودش نمیاره

به نظرم پیام نده پیش مادرشوهرت گله کن

یا پس فردا که  من میخوام مهمونی بدم به کادر شوهر بگم فقط خودتون بیاین تاکید کنم فلانی رو نیارین

یا پس فردا که من میخوام مهمونی بدم به کادر شوهر بگم فقط خودتون بیاین تاکید کنم فلانی رو نیارین

اره اینم میشه اما جوری بگو که حقو به تو بدن با خنده بگو من رنگ خونه ی فلانی رو ندیدم یبار نمیگه بیا خونم و این حرفا

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍  کاربری دستِ یه ملته 🙂

شما هم با مادر شوهرت بیخبر برو خونشون

تا حالا این کار نکردم کلا از پاتختی که از خونش اومدم بیشتر از ۱۲ ساله بیرون رنگ خونشو ندیدم اصلا رو نمیدن