رزمینیاتوری مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 8500 عنوان به خواهرشوهرم این پیام رو بدم از این به بعد خونه همونایی برو 353 بازدید | 18 پست که دعوتشون میکنی چندین سال ازدواج کرده فقط هر سال اونایی که وضع مالی خوبی دارن رو دعوت میکنه ولی هر بار مادرش میاد خونه ما اونم بدون خبر میاد وزن قبلی ۱۱۵ 😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵ 1404/01/12 | 20:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزمینیاتوری مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 8500 یعتی هر سال من این بیشعور بازیشو نمیبینم باز میاد دلم میسوزه چیزی نمیگم وزن قبلی ۱۱۵ 😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
کلهپشمکی عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 3975 نه پیام نده.بیاد شما غذا کم بپز یا غذای که دوست نداره بپزیا محلش نده هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 14428 همچین پیامی بدی همه کاشه ها سرتو میشکنه و میگن میخاد رابطه خاهر برادر رو قطع کنهوقتی اومد خونتون پذیرایی آنچنانی نکن تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
بهارخانوم84 عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 3968 یعتی هر سال من این بیشعور بازیشو نمیبینم باز میاد دلم میسوزه چیزی نمیگم به نظرم پیام نده پیش مادرشوهرت گله کن 🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍 کاربری دستِ یه ملته 🙂
رزمینیاتوری مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 8500 نه پیام نده.بیاد شما غذا کم بپز یا غذای که دوست نداره بپزیا محلش نده اخه خیلی پرویه اصلا کم محلی به روی خودش نمیاره وزن قبلی ۱۱۵ 😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
کلهپشمکی عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 3975 اخه خیلی پرویه اصلا کم محلی به روی خودش نمیاره خب غذا کم بپز نمیدونی از چه غذایی بدش میاد؟ هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس
خورشیدشرق عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 9141 نه پیام نده ، تو هم برو خونشون مگه اون با دعوت میاد ؟ شما هم برو کلی هم بخور و بریز
رزمینیاتوری مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 8500 به نظرم پیام نده پیش مادرشوهرت گله کن یا پس فردا که من میخوام مهمونی بدم به کادر شوهر بگم فقط خودتون بیاین تاکید کنم فلانی رو نیارین وزن قبلی ۱۱۵ 😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
خورشیدشرق عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 9141 به نظرم پیام نده پیش مادرشوهرت گله کن نهگله هم کنه میگن وااای چقدر شکم پرسته و بفکر شکمشه
رزمینیاتوری مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 8500 خوب ایشون بی دعوت میاد شمام بی دعوت برو. من اصلا روم نمیشه وزن قبلی ۱۱۵ 😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
بهارخانوم84 عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 3968 یا پس فردا که من میخوام مهمونی بدم به کادر شوهر بگم فقط خودتون بیاین تاکید کنم فلانی رو نیارین اره اینم میشه اما جوری بگو که حقو به تو بدن با خنده بگو من رنگ خونه ی فلانی رو ندیدم یبار نمیگه بیا خونم و این حرفا 🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍 کاربری دستِ یه ملته 🙂
رزمینیاتوری مدیر استارتر عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 8500 شما هم با مادر شوهرت بیخبر برو خونشون تا حالا این کار نکردم کلا از پاتختی که از خونش اومدم بیشتر از ۱۲ ساله بیرون رنگ خونشو ندیدم اصلا رو نمیدن وزن قبلی ۱۱۵ 😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵