خواهرانه گفتم ۴ سال مریضش بودم اونی ک بودم و اتفاقایی که برام افتاد تقصیر خودم نبود تو یه خانواده بی محبت بزرگ شدم هیچ وقت یادم نمیاد مامانم حتی منو بوسیده یا بغل کرده باشه ......سرشار از تروماهای کودکی از ۲۰ سالگی به سختی کار کردم بعد یه ازدواج ناموفق پر از رنج و درد نصیبم شد به شدت افسرده بودم رفتم روانمزشک ولی چون هیچ توجهی از اطرافیان نمیگرفتم تنها کسی بود که پیشش دردل میکردم بهش وابسته شدم .......این شروع بدبختی تازه من بود ....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب اونم کارش خوب بلد بود خوب بلد بود بازیم بده ....دارو میخوردم اونم وابستگی داشت ....حرفاش خیلی عجیب بود من با یه اعتقاداتی بزرگ شده بودم منظورم اون چارچوب انسانیه و وجدان راجع به دلبستگی و عادت و رها نکردن ادمهای اطرافم خیلی عاطفی هستم خیلی شکننده و خیلی اسیب پذیر
با روانپزشک دردودل میکردین؟ اینکارم انجام میدن مگه؟
به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان ! آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند !
اون چیزی گه من فهمیدم وقتی واسه مدت طولانی درددل میکنی و تنها هستی بشدت احساس میکتی عاشق شدی و خوب یه زن تنها تو این شرلیط بشدت از موضع ضعف هست اینا رو مینوبسم امیدوارم خدا منو ببخشه و کمکم کنه از این بحران سخت بگذرم و راهنمایی برای خواهرای عزیزم که اشتباه منو نکننن
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨