2777
2789

امشب میخام بهش بگم خسیسی تو حتی نمیتونی یه شارژ عادیم برام بفرستی پول نداشتی چرا اومدی زن گرفتی 

همه دوستام ازم میپرسن نامزدت زود زود برات پول میفرسته منه احمقم برای اینکه آبروم نره میگم آره برام می‌فرسته ولی دریغ از یه تعارف .  میخام بهش بگم من حتی واکنشتو موقع گرفتن پول ندیدم که راحت میدی یا با جدل و عصبانیت 

دیگه چیا بهش اضافه کنم ؟؟ 

راهنماییم کنید با تجربه ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعوا راه حل نیست مثلا فردا ازش پول بخواه بگو میخوام لباس بخرم چهار روز دیگع پول بگیر بگو میخوام ارایشگاه برم ...منم اون موقع نمیدادالان سختشه واسه من پول خرج کنه و به مشکل خوردم تکلیفتو الان مشخص کن اگه داد که هیچ نداد بعد در موردش صحبت کن و بگو باید بزرگترا در جریان باشن با این اخلاق نمیتونم ادامه بدم

منم عقد بودم هزارتومن از شوهرم نگرفتم...قرار نیست تو عقد مرد نفقه ی زن رو بده...به خوبی ازش بخواه اگه دوست داری...

بگو مثلا یه کفش دیدم.خیلی قشنگ بود.قیمتش اینقدره ...میشه بهم پولشو بدی بخرم.

تازه اوایل نامزدیه دعوا را ننداز با صحبت 

اگه قرار باشه از همین اول باهم بحث کنید دیگه برید زیر یک سقف واویلا

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

نه اینجوری نگو. بگو پول لازم دارم میتونی مثلا ۲ میلیون برام کارت به کنی؟

نمیتونم اینجوری میخام عصبانیتمو جلوش خالی کنم 

همه رو میبینم برای نامزدشون چیکار میکنن منم دلم میخاد 

۵ ماهه

وییییی چه صبری تو داری دختر 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^