تعطیلات عیده اومدم خونه بابام بحثمون شد خونه پدرش و مقصر ۱۰۰۰۰درصدی هم خودش بود جلوی مادرش و پدرش خیلی بهم بی احترامی کرد منم جوابشو دادم حالا این ۳روزهه همش تهدید خونه خودمون رو میکنه😭جاش رو هم جدا کرده حتی ب مامان بابام بگم بدترشر میشه ولی خیلی میترسم از پس فردا که میریم خونه خودمون😭
اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂 😂 ️. خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️
خیلیییی سنت کم بوده ازدواج کردیچی بگم آخه الان🥲حداقل برو با بابات صحبت کن بگو کمکت میزنه و خرجی نمی ...
بالاتر پست هامو بخون
اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂 😂 ️. خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️
برو بشین جلوش بگو خاک تو سر منریدم با انتخابمبدبختم تو این زندگیتو ب عنوان پدرم به داد من برسببین م ...
قضیه رو جوری تعریف کرده بقیه فک میکنن سر جواب دادن من بحثمون شده💔هرچی میگم قبلش چیکار با من کرده باور نمیکنن