2777
2789
عنوان

غربال گری

185 بازدید | 11 پست

سلام. دوستان شماها داشتید دورو اطرافتون که رفته غربالگری گفتن بچه مشکل داره سقط کن.ولی سقط نکردن و بچه سالم به دنیا اومدا؟

یعنی غربالگری اشتباه کرده باشه؟؟؟

اللّهم يا شاهِدَ كُلً نَجوي .خدایا تو خودِ آرامشی... و من خودِ خودِ بی قرار.  خرابت میشوم مرا همانگونه که میخواهی بساز❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستقيم نميگن سقط ميفرستن واس امنيوسنتز

من خودم گفتن مشكل داره بچت احتمالا رفتم امنيو و سالم بود خداروشكر

عزيـزاى دلــم واسـه سلامتى خانوادم يه صلــوات ميفرستى؟!😍ممنونم🙏🏻🙏🏻😘💞

بله مامانم سر داداشم همینجور شد

بچه ی سالم رو گفتن باید سقط کنی

ماشالله داداشم الان سالم و سرحاله فداش بشم😘

ولی ریسکش خییییلی زیاده آزمایشاشون تو 99% دقیقا 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
مگه امینو ننوشت دکتر. مستقیم دستور سقط داد؟؟؟

نه من هنوز نرفتم میترسم

اللّهم يا شاهِدَ كُلً نَجوي .خدایا تو خودِ آرامشی... و من خودِ خودِ بی قرار.  خرابت میشوم مرا همانگونه که میخواهی بساز❤
من همچین چیزی نشنیدم  یعنی بنظرم محاله اشتباه کنن وقتی میگن سقط کن یعنی ریسکش بالاس بعدم آدمم ...

نه عزیزم مثلا پدرمادر بگن که هرچی ک باشه میخوایم بچه رو نگه داریم.

بعد ک بدنیا میاد میببنن سالمه.

ما دومورد داشتیم

مستقيم نميگن سقط ميفرستن واس امنيوسنتز من خودم گفتن مشكل داره بچت احتمالا رفتم امنيو و سالم بود خدا ...

کلا منظورم همینه ک یبار تشخیص اشتباه باشه. خداروشکر عزیزم

بله مامانم سر داداشم همینجور شد بچه ی سالم رو گفتن باید سقط کنی ماشالله داداشم الان سالم و سرحاله ...

چقد خوب. الحمدلله.