2777
2789
عنوان

مرگ عجیب بخاطر خانه تکانی عید

265 بازدید | 7 پست

💢۶ فروردین‌ ماجرای مرگ مشکوک زن جوان در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت و در نخستین گام همسر متوفی هدف تحقیق قرار گرفت و گفت: همسرم که بیماری زمینه‌ای داشت برای خانه‌تکانی روی چهارپایه رفت اما ناگهان سرش گیج رفت و روی زمین افتاد؛ هنگامی بالای سرش آمدم متوجه شدم که نفس نمی‌کشد.

💢این اظهارات ضد و نقیض در صورتی مطرح شد که همسایه مدام از خانه این زوج صدای مشاجره شنیدند و تایید کردند که آنها با یکدیگر اختلاف داشتند. 

💢بدین ترتیب شوهر مقتول بازداشت شد و در حالی که ابتدا منکر جرم خود بود سرانجام به قتل اعتراف کرد و گفت:همسرم کارمند بانک بود و ما به شمال کشور مسافرت رفته بودیم. پس از بازگشت همسرم اصرار کرد تا خانه را تمیز کنیم اما مخالفت کردم که مشاجره‌ای میان ما شکل گرفت وکه در جریان این درگیری گلوی همسرم را به دست گرفتم و فشار کردم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون روز را نگفتم😂

خب اون روز طرف عصبی شده از سفر اومده خسته کوفته زنش گفته پاشو خونه رو تمیز کن اگه یه روز تحمل می‌کرد خانم فردا این اتفاق نمی‌افتاد...از قبل که برنامه قتل نچیده بوده