2777
2789
عنوان

ایده های ولنتاینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امسالم جعبه چوبی درست کردم بیرونشو میخوام با کارت پستال و عکسای دونفرمون تزیین کنم.داخلش پوشال بریزم دسر.میوه شکلاتی.شکلات پاسیل وغذا بزارم.تو یه ساکم کادوشو

من اصلا بلد نیستم کیک درست کنم  همزن برقی و انواع و اقسام وسایل کیک و تا سینی مخصوص تریین هم دارم ، هرسال تولد شوهرم و ولنتاین میرفتم از شیرینی فروشی میخریدم میگفتم ساده درست کن بدون هیچ تزیین بعد خودم به حالت بچگونه روش تزیین میکردم ، بعد همزنو الکی اردی میکردم و ... شوهرم فکر میکرد من درست کردم ، چن وقت پیش مهمون داشتیم تعریف کیک های منو کرد گفت پاشو یکی درست کن پرچم منو ببر بالا 😂😂😂😂گفتم هیچوقت اینو نگو فقط این کیک ها مخصوص توئه حتی واسه مادرم درست نمیکنم ، یه حالی کرده بود 

با خدا باشو پادشاهي كن 😍

یه عکس دونفرمون رو سال پیش دادم از روش پازل درست کردن،بهم ریختشو دادم همسرم نشستیم باهم کاملش کردیم وقتی کاملشو دید خیلی ذوق کرد

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
من اصلا بلد نیستم کیک درست کنم  همزن برقی و انواع و اقسام وسایل کیک و تا سینی مخصوص تریین هم دا ...

وای 😂 کیک اسونه حالا یه بار امتحان کن

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

منم یه سال نون پیتزارو شکل قلب برش دادم و سوسیسارو با قالب قلب زدم و پیتزا درست کردم....ژله ی قرمز با ضخامت یکی دو سانت درست کردم و قالب قلب زدمو قلبارو تو یه ظرف دیگه گذاشتم و ژله بستنی آلوئه ورا دورش ریختم و برش دادم.....یه دفعه هم کاسترد درست کردم توی دوتا لیوان پافیلی و کج گذاشتم یخچال ببنده...بعد روش رو ژله انار و دونه های انار ریختم

❤بزرگترین اقیانوس جهان آرام نام دارد...آرام باش تا بزرگترین شوی❤