2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دم دستی نباش

چه جوری

ببین الان خواهر شوهرم همه رو دعوت مرده ما رو نه بعد هر وقت اراده کنه خونه ما میاد میخوام بفهمه خونه ما قانون داره من خیلی مهربون و سادک

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵

برا خودت ارزش قائل باش از کسایی که تحقیر میکنن فاصله بگیر وقتی یکی مایل به ادامه دادن باهات نیست راحت بزارش کنار در برابر زورگویی و تحقیر سکوت نکن توی جایی که مقصر نبودی عذرخواهی نکن منت این و اونو نکش اگه کسی دیر دعوتت کرد جایی نرو خودت و پیش بقیه کوچیک نکن و ...

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
چه جوریببین الان خواهر شوهرم همه رو دعوت مرده ما رو نه بعد هر وقت اراده کنه خونه ما میاد میخوام بفهم ...

مثلا دعوتت می‌کنه نرو و بهش بگو مثلا کار دارم تو جمع هاشون همیشه خدا حاضر نباش تا دعوتت می‌کنن فوری نرو!

برای خودت قانون بذار مثلا بگو اینجا دوست ندارم بیام یا وایب خوبی نمیگیرم یا اگه اومدن دیدنت بگو ببخشید یه موقع دیگه بیاید الان کار دارم البته بستگی به خودتم داره