2777
2789
عنوان

ب نظرتون برا داداشم چیکار کنم

291 بازدید | 16 پست

بچه ها نامزد کرده و الان اختلاف دارن و خانواده ها باهم تقریبا قهرن -اولش خانواده دختره مقصر بودن ولی یجورایی ب اشتباهشون پی بردن حالا خانواده من کوتاه نمیان داداشمم گیر کرده چیکار کنه 

مادرم کوتاه نمیاد اونا یبار اومدن معذرت خاهی الان مادرم دلش میخاد بیان ب پاش بیفتن مثلا هرچی هم حرف میزنم قاتع نمیشه و الم شنگه راه میندازه ک تو با اونایی و فلان دلم برا داداشم میسوزه لطفا نظر بدبد دارم دیووونه میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی نمیدونم جی شده چی بگم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ازدواج وصلت بین خانواده ها هم هست پس بهتره صورت نگیره چون اون موقع اون زوج اذیت میشن

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

بگو مادر مهریه داداشم باید بده سکه ببین چنده داری بدی زیپ دهنا بسته با مهریه داداشم زنش مهریه ش اجرا گذاشت آخرسر هم موفق شد نصف خونه رو بنام زنش زد بجای نصف مهریه تازه بگو مامان سکه ببین چنده بعدا دعوا کشون کنین

داداشت با نامزدش رابطشونو ادامه بدن مادرت هم باید بخاطر داداشت کوتاه بیاد

نمیاد بابا داداشمم سکوت کرده چون قانع نمیشه منم چند بار حرف زدم جوری باهام حرف زد ک کلا حاضره قید منو بزنه ولی حرف حرف خودش باشه داداشمم بهم میگه تو هیچی نگو برات بد میشه 

بگو مادر مهریه داداشم باید بده سکه ببین چنده داری بدی زیپ دهنا بسته با مهریه داداشم زنش مهریه ش اجرا ...

حالا مشکل اینجاس اونا کوتاه اومدن -بخاطر دخترشون چون داداشم و دختره همو میخان اینا کوتاه نمیان من دلم برا داداشم کبابه 

داداشت قهر کنه تریپ برداره مامانت کوتاه میاد

داداشم میترسه بدتر لج کنه اخه یک اخلاقی داره حرف حرف خودشه من دلم برا داداشم میسوزه -من باهاش بحث کردم حاضره تا اخر عمر منم بزاره کنار 

به برادرت و خانمش بگو برن مشاوره اون راهنمايي شون كنه كه چيكار كنن؟ واقعا چه شرايط بدي

مشکل اینجاس خانواده من اجازه نمیدن داداشم بره نامزدشو ببینه یا در ارتباط باشه -اوایل میرفتن خوب بود بعد این اختلاف