2777
2789
عنوان

درد سنگ کلیه چجوریه

110 بازدید | 14 پست

چن ماهه سمت راست شکمم حس میکنم سمت راست نافم یکم پایینترش ی توده داخلشه دردش نوسان داره بین کلیه و سمت مثانه و تخمدانام اولش فک کردم مشکل از تخمدانمه چن بار رفتم سونو گفتن تخمدانت مشکلی نداره مشکل از کلیه ته هیدرونفروز خفیف داره

دردش خیلی خفیفه این چن ماه بیشتر از  درد حس سینگینی دارم سمت راست شکمم چیکار کنم؟

دکتر هم جدیدا قطره سنکل نوشته برام گفت حتما بپر بپر کن ولی ی دور طناب بازی کردم دقیقا همون قسمت شکمم دردش شدت گرفت چیکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شن داری موقع دفعش خیلی وحشتناکه، انگار یکی کلیه‌تو گرفته داره فشار میده، اینجوری میگیره، فقط من با م ...

اصلا دردش غیر قابل تحمل نیستا

خیلی خفیفه دردش بیشتر احساس سنگینی دارم

پهلو ب سمت شکم و هم به سمت کمر درد میگیرهمیزنه به زیر دلو درد وحشتناکیه با هیچی قابل قیاس نیستحدودا ...

برای من دردش وحشتناک نیست بیشتر احساس سنگینی دارم بعضی وقتام حالت تهوع خیلی خفیفو زود گذر میگیرم بنظرت مربوط به هیدرونفروزمه

اصلا دردش غیر قابل تحمل نیستاخیلی خفیفه دردش بیشتر احساس سنگینی دارم

چون جابجا نمیشه عزیزم، نباید بزاری جابه جا نشه، باید طناب بزنی مایعات زیاد بخوری

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
چون جابجا نمیشه عزیزم، نباید بزاری جابه جا نشه، باید طناب بزنی مایعات زیاد بخوری

خاک ب سرم ینی چون جا ب جا نشده قابل تحمله دردش؟

اگه جا به جا بشه بدبخت میشم

من رفتم سونو ۴ تا سنگ در حد چن میلی تو کلیه هام بود.یکیشون داشت دفع میشد بخاطر ورزش و تحرک زیادی که داشتم. رفتم دکتر ارولوژی و...شربت و...داد ببین تا این سنگ دفع بشه من مرگ رو با چشمای خودم دیدم🥲🥲

من بچمو طبیعی زاییدم درد دفع سنگ کلیه یه چی تو مایه های درد زایمان طبیعیه 

من رفتم سونو ۴ تا سنگ در حد چن میلی تو کلیه هام بود.یکیشون داشت دفع میشد بخاطر ورزش و تحرک زیادی که ...

خاک به سرم منو نترسون تروخدا ی دور طناب بازی کردم شکمم درد گرفت دیگه ادامه ندادم از ترسم

خاک به سرم منو نترسون تروخدا ی دور طناب بازی کردم شکمم درد گرفت دیگه ادامه ندادم از ترسم

حتما برو دکتر اورولوژی دارو و...میدن بهت شاید سنگ تیکه تیکه بشه بعد دفع بشه اینجوری کمتر اذیت میشی

شاید اصلا خودت متوجه نشی