ی ساعت راهه،میرن باغ مامانم و ابجیم اینا.اما ی تعارف نکردن ک شماهم بیایین.صرفا بخاطر اینکه خانواده شوهرمم باماهستن......خب چ اشکالی داره ب اوناهممیگف میرفتیم جمع میشدیم.ی ماشین داریم دیگ مجبوریم هممون بااون بریم.انصافا مادرشوهرمم خیلی خوبه ولی خب.....امسال میخام حتی سر هم نزنم ب مامانم اینا....اتفاقا با خانواده شوهرم خیلی بیشتر خوش میگذره ازبس اهل بگوبخندن برعکس خانواده خودمولی دوس داشتیم دورهم زیاد باشیم ....ناراحتم..همش زنگ میزنه چیکارمیکنین کجامیرین اما ی تعارف نمیکنه ک بیایین پیش ما...هعییی اینم مامان من
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
درسته ک اونا نخواستن باماباشن،اما حس بدی دارم....حس میکنم باید سیزده رو پیش هردو مادر باشیم.
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیز وقتی خانواده همسرت همراهت هستن بقیه ممکنه معذب بشن برای همین تعارف نمیکنن....
خانواده شوهرم خیلی خوبنا اهل بگو بخند راحتن باهمه معذب نبودن حقققتش ولی مامانم ازقصد نگفت
شاید با خانواده شوهرت راحت نیستندیگه ناراحتی نداره کههمیشه نمیشه همه دور هم باشن
نمیدونم والا🥲🥲اره مق اینکه امسال نمیتونم پیش خانواده خودم باشم..