2777
2789

بچه ها ممنون میشم بخونین و خواهرانه راهنمایی کنین و پیشاپیش ممتون که وقت میزارید

مادر من اوایل ازدواجش با مادر شوهر و خواهر شوهرش مشکلاتی داشته که خب واقعا هم درک میکنم که سخته ولی الان رفتار نسبتا خوبی دارن و احترام میزارن کاملا به جز فکر میکنم سه سال پیش که مادر بزرگم جلو همه گفت عروس مثل دختر نیست هیچوقت و خب مامانم خیلی ناراحت شد 

حالا مامانم ی آدم فوووق العاده اورتینکر هست و مدام موقع ظرف شستن با خودش حرف می زنه و یهو میزنه به اون راه که گریه میکنه الکی و.. درحالیکه خداروشکر زندگی بدی هم نداره و پدرم هم در حد معمول احترامش رو نگه میداره 

ولی بی. دلیل با پدرم قهر میکنه گاهاََ و مثلا اگه میگه بیا خونه مامانم بهش برمیخوره و میشینه گریه کردن ، میادا ولی خودشو هم مارو اذیت میکنه و بابام اوایل درک می‌کرد الان دیگه عصبانی میشه و خب حقم داره چون وقتی بی احترامی نمیکنن ب مادرم چرا اینجوری میکنه برا گذشته ای که تموم شده ولی مادرم میگه اون گذشته ب نظر تو تموم شده برا من نشده و من خیلیییی نگرانش هستم و با وجود اینکه دانشجوی جای دیگه هستم و اونجا کار هم گرفتم و میتونم دیر ب دیر بیام ایندفعه که اومدم انقدرررر انرژی منفی گرفتم که میخوام برگردم 

همش گریه و زاری بیخودی یا باعث ناراحتی توی خونه میشه مثلا اگه امروز رفتیم خونه مادر پدرم میشینه ناراحتی کردن ک چرا خونه مامان من نمیریم در حالیکه هر هفته میریم 

یا مثلا عمم تاره داره عقد میکنه میگه چرا برا اون ۱۴ تا سکه مهر کردن برا من گفتن ما رسم سکه نداریم 

من نمیگم دروغ میگه ولی این همه خود آزاری و قطع ارتباط هم نداره 

الان برای سیزده بدر همه با خانواده و عمه و خاله و... میرن بیرون من خالم ک از وقتی بچش فوت شده سیزده جایی نمیره بعد ململنم هم میگه من با اینا یعنی مامنبزرگم اینا نمیام ...‌

من واقعا از اینهمه انرژی منفی توی خونه خسته شدم ، میتونم آخر هفته برم نظرتون چیه ؟ 

پیشش بمونم یا برم ؟

چون سالها انرژی منفی گرفتم از این اخلاق هاش و واقعا خسته شدم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاضر میشه ببریش پیش مشاور؟ 

چون واقعا اینطور که گفتی نیاز داره

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

عزیزم مامانت ازدست کارهای خانواده شوهرش افسرده شده و نیاز به مشاوره داره و هم اینکه خودش به خودش کمک کنه و مشغول کاری باشه ، بیمار نباشه توی خونه، سرش رو ب ی چیزی گرم کنه مثلا ی هنر یا شاغل بشه

و اینکه من میتونم مامانت رو درک کنم چون واقعا راست میگه اون اتفاقات برای شما تموم شده ، برای مامانت تموم نشده و بنظرم ولش کنین ، شما برید و بیاید ، بذاریم اون اگه می‌خواد نیاد ، نیاد 

حاضر میشه ببریش پیش مشاور؟ چون واقعا اینطور که گفتی نیاز داره

عزمزمه اول اینکه ممنون ک خوندی

مشاور بردیمش ولی یکم اوکیه باز همه چیز خراب میشه 

میگه ک تو نمیتونی درک کنی چ ظلم‌هایی بمن شده،  میفهمم که چقدر میتونه سخت باشه ولی ی سری تیکه و کنایه حتی خیلی بد و سنگین بوده که تمام شده....

به نظرم بشین باهاش صحبت کن شاید خودش متوجه نیست چقدر با این اخلاقش داره اطرافیان را زجر میده پدرت هم ...

آره بخدا صد بار گفتم 

میگه ک تو درک نمیکنی چ زجری منو دادن واقعا هم تیکه و کنایه مینداختن ولی الان سالهاست که عزت و احترام میزارن خدایی

بجز سه سال پیش ک ماملنبزرگم جلو فامیل گفت عروس دختر نمیشه ..

آره بابامم صد بار بهش گفته الکی غیظ نکن من تمام روزم خراب میشه باز میکنه 

دیگه بابامم صبرش سر اومده 

عزیز دلم بهتره که حتی اگر مادرت نمیاد خودت با مشاور صحبت کنی یا راضیش کنی ببریش مادرت سختی ها کشیده بعضی وقت ها حتما نباید طرف و زد که ناراحت بشه بعضی حرف ها تا ته آدمو میسوزنه ی زخمی می‌زاره رو روح و روانت که تا آخر عمر یادت نمیره حالا مادرت هم داره خودشو میسوزونه هم دیگران و ولی بیشترین عذاب و خودش میکشه

عزیز دلم بهتره که حتی اگر مادرت نمیاد خودت با مشاور صحبت کنی یا راضیش کنی ببریش مادرت سختی ها کشیده ...

بله دقیقا منم میگم هم خودتو اذیت میکنی هم مارو...

و بیشترم خودشو 

ولی خب مشاورا هم ی مدت کارسازن بعدش نه 

عزیزم مامانت ازدست کارهای خانواده شوهرش افسرده شده و نیاز به مشاوره داره و هم اینکه خودش به خودش کمک ...

مممنونم که وقت گذاشتید خوندید و جواب دادید 

والا مشاوره رفته فایده ای نداشته ، ی مدت خوبه باز برمیگرده به حالت سابق 

مامانتو ببر تراپی بتونه گذشته رو کنار بزاره

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد