2777
2789
نیاسینامید نباید بزنی خوشگلهچربی پوستت و میگیره پوستت بدتر خشک میشه

کدومشو بگیرم؟ منافذم دارم البته 🙆🏻‍♀️و جوشم میزنم گهگاه البته از قبلا خیلیییی بهترشدم

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا تاپیک اخرمو چک کن اگه میشه

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

اینا رو بگو تا بهت معرفی کنم سن؟ نوع پوست؟ مشکلات پوستی؟ روتین ک الان میزنی؟

26

چرب

الان ک گفتم و جوش 

روتین خاصی ندارم قبلا داشتم چندتا تازه با مشورت دکتر و.... اصلا کمکی بهم نکرد فقط هفته ای یک بار ماسک ذغال میزارم و  حلزون 

ضدافتاب بی رنگ میزنم و کرم شیرگاو و مرطوب کننده ک روغن شترمرغ داره 

اینم بگم من هیچ مشکلی ندارم ن خون ن هورمون ن تخمدان و کبد و.... 

شما پوستت دهیدراته ستنباید لایه بردار بزنی آبرسانی کنی پوسته ها میرن آبرسانت چیه؟

خیلیییی استفاده کردم اسماشون رو اصلا یادم نمیاد 😂

حتی کلینیک هم گرفتم ولی کو تغییر 🥴

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

و یه سوال دیگه پودر فیکس بهتره یا اسپری؟ 

دو تا برند خوب میگی

26چربالان ک گفتم و جوش روتین خاصی ندارم قبلا داشتم چندتا تازه با مشورت دکتر و.... اصلا کمکی بهم نکرد ...

کرم شیر گاو برای پوستت سنگینه

هم منافذ باز میکنه هم ایجاد جوش 

روتین خاصی نیاز نیست 

ی شوینده ملایم بگیر مث مویسچرینگ سیمپل

حدود 300 هست برند انگلیسی 

ی ابرسان بسته ب بودجه ت

و ی ضدآفتاب ک سنتلا برند کره ای ب پوستت میسازه

خیلیییی استفاده کردم اسماشون رو اصلا یادم نمیاد 😂حتی کلینیک هم گرفتم ولی کو تغییر 🥴

ماسک کلاژن بایودنس رو بزن پوستت و سریعا پر آب میکنه

اگ میتونی دو الی چهار تاشو بزن 

بعد هر چی آبرسان بزنی خوب جذب میشه

حواست باشه فیک نباشه

کرم شیر گاو برای پوستت سنگینههم منافذ باز میکنه هم ایجاد جوش روتین خاصی نیاز نیست ی شوینده ملایم بگی ...

فیوژن و اَون چطورن واسه ضدافتاب؟ 

کرم شیرگاو رو زیاد نمیزنم درهفته شاید یک بار یا دوبار

شوینده و.. هرچی میگیرم نمیوفته ب پوستم نمیدونم چ مرگشه واقعا 

فیوژن و اَون چطورن واسه ضدافتاب؟ کرم شیرگاو رو زیاد نمیزنم درهفته شاید یک بار یا دوبارشوینده و.. هرچ ...

اون خوبه ولی اصلش ب سختی گیر میاد 

در مقایسه با قیمت هم با سنتلا تو ی رنج هستن

سنتلا کیفیت بالاتری داره