2777
2789
عنوان

کلاهبرداری در نی نی سایت عکس

588 بازدید | 51 پست

چرا کسی تاپیک قبل نیومد طرف به اسم فا.ل رایگان آدم رومیکشونه تلگرام بعد درخواست پول می‌کنه بابت فا.ل خواستین اسکرین چت ها رو‌میزارم اسم‌کاربریشم میگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ادم عاقل میدونه هیچ گربه ای واسه رضای خدا موش نمیگیره

چه برسه ادمای نیرنگ باز این زمونه 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

خب ادم عاقل میدونه هیچ گربه ای واسه رضای خدا موش نمیگیرهچه برسه ادمای نیرنگ باز این زمونه

همه عاقل نیستن ساده آن من رفتم باهاش حرف زدم اسکرین هم گرفتم فقط بلد نیستم نی نی یار تگ کنم که کاربریش رو‌لغو‌کنه .چند نفر رو سرکیسه نکنن

خب خیلی ها کارشون همینه که تو این سایت ها دنبال مشتری فا،ل و دعانویسی میگردن،

خب ما نباید بزاریم این اتفاق بیفته چند تا آدم ساده هستن که با بازار گرمی اینا پواسون حروم میشه