2777
2789
عنوان

سیزده کجا میرین خانوما😃

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 123 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه بیرون رفتن فردا رو بندازین خونه مادر شوهرت خسته شدی تو هم یکم استراحت کنی

من نمیرم خونه مادر شوهرم چون اونا درسته پیر و مریضن ولی عید دیدنی خونه ما نیومدن گفتن سختمونه نمیتونیم ولی خونه برادر شوهرم رفتن اونجا سختشون نبود

خدایی خوبن خیلی کمک میکنن ولی دیگه تکرارین😂من فردا دیگه جمع خواهرهای خودمو میخواستم که نشد خدا کنه ...

تکراری ان😂😂خب نمیتونی بری سمت خواهرت اینا یا برنامه عوض بشو نیست؟

من نمیرم خونه مادر شوهرم چون اونا درسته پیر و مریضن ولی عید دیدنی خونه ما نیومدن گفتن سختمونه نمیتون ...

ای بابا اینا که مهم نیست همون بهتر نیومدن یه مهمون کمتر خستگیت کمتره سر چیزای الکی ناراحت نشو خونه ما هم امسال خیلیا نیومدن الان من خودم عموم رفت مسافرت به همه هم سپرد نیاین خونمون ما نمیام الانم که اومده نیومد خونمون به عنوانی بابام پسر بزرگ خانوادس زیاد مهم نیست این چیزا برین خوش باشین یه روز رو 

ای بابا اینا که مهم نیست همون بهتر نیومدن یه مهمون کمتر خستگیت کمتره سر چیزای الکی ناراحت نشو خونه م ...

آخه فرق میزاره پدر شوهرم بین جاریا پارسال عید جلو چشم من به جاریم عیدی داد به من نه منم لنگ پولش نبودم هیچی نگفتم ولی شوهرم میفهمه درک میکنه بهشون گفته بود امسالو فک کنم من نبودم عیدیشو داده😂

آخه فرق میزاره پدر شوهرم بین جاریا پارسال عید جلو چشم من به جاریم عیدی داد به من نه منم لنگ پولش نبو ...

چه بد خسلی زشته کارشون تو هم برو بخور غذاشونو تلافی عیدی😂

آره خب ولی نه من بااین شکم و وضع راه رفتن مثل مرگه برام

اخ بگردم اصلا دقت نکردم بارداری شما  اره خونه موندن برات بهتره اذیت میشی انشاءالله سال بعد سیزده بچه به بقل بری خوش بگذرونی😍❤️