من که از بعد عید جز خونه عموم و پدربزرگم هیجا نرفتم سیزده میخوام تلافی کنم ولی جا برا رفتن نیست هر جا میگم خانواده به چیز میارن وسط نه بده دیگه خسته شدم از بحث باهاشون گفتم هر جا میرید برین من دیگه نمیدونم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من نمیرم خونه مادر شوهرم چون اونا درسته پیر و مریضن ولی عید دیدنی خونه ما نیومدن گفتن سختمونه نمیتون ...
ای بابا اینا که مهم نیست همون بهتر نیومدن یه مهمون کمتر خستگیت کمتره سر چیزای الکی ناراحت نشو خونه ما هم امسال خیلیا نیومدن الان من خودم عموم رفت مسافرت به همه هم سپرد نیاین خونمون ما نمیام الانم که اومده نیومد خونمون به عنوانی بابام پسر بزرگ خانوادس زیاد مهم نیست این چیزا برین خوش باشین یه روز رو
ای بابا اینا که مهم نیست همون بهتر نیومدن یه مهمون کمتر خستگیت کمتره سر چیزای الکی ناراحت نشو خونه م ...
آخه فرق میزاره پدر شوهرم بین جاریا پارسال عید جلو چشم من به جاریم عیدی داد به من نه منم لنگ پولش نبودم هیچی نگفتم ولی شوهرم میفهمه درک میکنه بهشون گفته بود امسالو فک کنم من نبودم عیدیشو داده😂