2777
2789

خانومای متاهل اگه برگردین عقب بازم ازدواج میکنید با همسرتون؟ لطفا با دلیل بگید و اینکه چه عاملی باعث شده زندگیتون این شکلی شده؟ خوب یا بد فرقی نمیکنه. خانومایی که حداقل ده سال از زندگی مشترکشون گذشته نظر بدن، اونایی که دو سه ساله ازدواج کردن معلومه خب جوابشون 😅😂

مردی که این تاپیک و بزنه: 🤮🤮🤮🤮

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا

چون بعد از عقد که کاملتر با خانواده همسرم اشنا شدم دیدم سطحشون خیلی پایینتر از خانواده ماست و یکسالی که توی عقد بودم واقعا بخاطر رفتارای خانوادش اذیت شدم و حتی مریض شدم.   ولی خداروشکر الان زندگیم خوبه

اره واقعا حوصله نداشتم دوباره برگردم خونه بابامو هرروز با مادرپدرم دعوا و بحث کنم هرجور بود تحمل ...

آره میفهمم خونه پدر مادر هم خیلی تو مخ میشه مخصوصا شما اگه طلاق می‌گرفتین 

آره میفهمم خونه پدر مادر هم خیلی تو مخ میشه مخصوصا شما اگه طلاق می‌گرفتین

اره بابا شرایطم بدتر میشد.    گاهی اوقات خانواده حامی داشتن هم خوب نیس.   من اگه خانوادم حامی بودن همون موقع ها جدا میشدم و بعدش معلوم نبود چه اتفاقی بیوفته

اره بابا شرایطم بدتر میشد. گاهی اوقات خانواده حامی داشتن هم خوب نیس. من اگه خانوادم حامی بودن ه ...

اینم نکته ایه میدونی خانواده عاقل و فهمیده خوبه مخصوصا اگه مادر فهمیده باشه خیلی از مشکلات به وجود نمیاد ولی خب... حالا چرا با همسرتون مشکل دارین؟

اینم نکته ایه میدونی خانواده عاقل و فهمیده خوبه مخصوصا اگه مادر فهمیده باشه خیلی از مشکلات به وجود ن ...

الان مشکلی ندارم ولی اوایل خیلی اخلاقای بدی داشت مرتب به خانوادم توهین میکرد زود عصبی میشد خیلی مغرور بود اخم و تخم میکرد‌‌...  منم صبوری میکردم ..  الان دیگه افتاده توی مشکلات زندگی و بچه و ..   دیگه فرصتی واسه اینکارا نداره😁

الان مشکلی ندارم ولی اوایل خیلی اخلاقای بدی داشت مرتب به خانوادم توهین میکرد زود عصبی میشد خیلی مغرو ...

اوه خیلی بد شروع کرده کارو ولی خب بازم خداروشکر الان راحتین امیدوارم روز به روز بهتر بشین