مثل این که خبر ندارین که روش تعلیق رو کلا عوض کردن دیگه اون صفحه زرد رنگ نمیاد.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
ممنون@niniyar لطفا منو برای همیشه تعلیق کنید. با تشکر🌸
سلام تعلیق نداریم از روی پروفایل گزینه خروج رو بزنید
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
الان اصلا فرق کاربر تعلیق شده از تعلیق نشده مشخص نیست.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
سلاممثل این که در جریان نیستین ❗️❗️❗️✅️✅️✅️ از ۱۱ دی دارن یکی یکی عکس ها رو چک می کنن اگر مناسب بود ...
من و یه کاربر دیگه تبلیغ گذاشتیم منو داعم تعلیق کردن اونو چند رو کوتاه،یعنی چی؟خب قانونه بین همه یکی باشه،نی نی یار هم پاسخگو نیست ب کی بایدد بگیم؟کاربریمو بدم میشه بگید بهشون؟