2777
2789

کفشاتون همیشه تمیز باشه با واکس یا دستمال مرطوب تمیزش کنین اگه چرمه میتونین یه کوچولو روغن بچه هم بزنین که برق بزنه 

توی کفشتونم جوش شیرین بریزین که بو نگیره 

اگه پیاده هستی یا سوار ماشینی به هیچ عنوان آشغال توی خیابون نریز که اوجِ بی فرهنگیه یعنی از این بدتر نداریم 

موقع خندیدن صداتو عین شترمرغ رها نکن یا دهنتو اندازه کرکتیل باز نکن 

موقع غذا خوردن ولع نداشته باش کسی غذاتو نمیخوره نیازی نیست به بشقابت حمله کنی یا اندازه سلطان محمود لقمه بچپونی توی دهنت 

اگه نوشابه خوردی و حس آروغ بهت دست داد نیازی نیست اون لحظه حرف بزنی دو دیقه دهنتو ببند تا گوارشت درست بشه بعد نطق کن 

هر روز دوش بگیر ولی توی حموم آبو باز نزار 

یه لحظه به این فکر کن اگه آب نباشه هم کارِ خودت هم زندگیت تمومه 

پس آب اززشش به اندازه زندگیته 

شیر آبو ببند بجاش خودتو تمیز بشور بعد برو زیر دوش بجای آب باز کردن خودتو بساب عین چلاقا فقط نرو زیر آب وایسا 

از حموم اومدی بیرون موهاتو حتما سشوار بکش صاف کن لزومی نداره همه موهای وز وزی شما رو ببینن 

ناخوناتو مرتب سوهان کشی کن و برق ناخون بزن نیازی نیست هر ماه بری کلی هزینه کنی واسه ترمیم 

پولی که برای ترمیم ناخونات میکنی بجاش برو هر ماه پاکسازی پوست 

با این آب و هوای آلوده پاکسازی پوست بهترین کاریه که در حق خودت انجام میدی 

همیشه ست بپوش ست پوشیدن بزرگترین تکنیک برای خوش تیپیه 

لباساتو اتو کشی کن بعد بپوش مثِ اینا که لباساشون از دهن گاو دراومده نباش

عین دختر فراریا تیپای لش و لوش نزن 

رسمی بپوش رسمی پوشیدن خودش یه آیتم قویه برای باکلاس شدن 

جوراباتو هر بار که میپوشی شسته شده بپوش تا پا و کفشت بو نگیره ملت گناه نکردن بوی پاتو استشمام کنن و زجر بکشن 

راستی یه مطلب مهم دیگه یهو یادم اومد 

توی خونه تون آسانسور نمادِ لِوِلِ خونه ست آسانسور خونه تونو عین چیییی بسابید تا برق بزنه هر برقی که بزنه یه کلاس به کلاستون اضافه میشه 

دستم درد گرفت فعلا همینارو رعایت کنین تا بعد 

چند تا دونه هم شما بگین 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی باید به شما ادب رو یاد بده گل سکوت کردن موقع مشکل گوارش خیلی مودبانه تر از دهنت ببند هست

نوع نوشتاری متن جنبه فان داشت 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

یکی باید به شما ادب رو یاد بده گل سکوت کردن موقع مشکل گوارش خیلی مودبانه تر از دهنت ببند هست

بله. ادب مهمتر از پوشش و هر چیزی هست. کروکودیل، شتر مرغ... عین چلاقا و... یاد آستین نو بخور پلو افتادم.. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

وقتی میخواید نصیحت کنید قبلش حرف زدن و شعور حرف زدن یاد داشته باشید فقط باز کردن دهن مهم نیس..  

کرکتیل❌ کروکودیل ✅

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

مهم تر از همه آداب حرف زدنه ولی مثل اینکه شما تو این مورد خبلی بی کلاسی حتی همه‌ایناروهم انجام بدی ولی اینطوری با بی احترامی‌صحبت کنی بی کلاسی

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

اینکه هر جا نمیخواد اظهار نظر کنیم، زندگی دیگران، رشته شون، شوهرشون، شغلشون، اینکه چه سنی هستند، زشتند، قشنگند، اندازه سنشون نشون میدن یا پیرتر، به ما ربطی نداره

ترو اون خدایی که میپرستید این مورد را رعایت کنید چون حرفتون مثل خنجر میره توی قلب طرف و هیچموقع یادش نمیره.

این مورد با کلاسی نیست، انسانیته که بعضی ها این آپشن را کلللا ندارند.