2777
2789

داشتیم می‌رفتیم مسافرت  تو دوراهی قم ساوه تو ایست بازرسی دو تا خانوم خیلی جوون با چهره های آفتاب سوخته و نحیف با چادر مشکی های کشیده شده روی سر از نای بی چارگی ، داشتن گدایی میکردن درسته ما کمک کردیم ولی جیگرم کبابه 

کاش میمردمو این روزا رو نمیدیدم....

خوبیاتونم فیکه عزیزم😊 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که پولدار باشه نمیاد خودشو کوچیک کنه و دست نیاز بلند کنه به مردم

باورنمیکنید ولی من به چشم دیدم دختره گدایی میکرد الان رفته بالاشهرخونه گرفته صبحامیره گدایی میگه بالاشهرپول زیادمیدن 

سنی هم نداشتن یعنی پناه داشتن که شبا بخوابندارم دیوونه میشم از فکر و ذکرشون از صبح ۸ بار گریه کردم

البته فقیر زیاد داریم 

ولی اینایی ک شما کمک کردی 

گداهای سوری هستن داخل ایران 

ولی راستش من دلم برای این آدم ها نمیسوزه ، اینا میتونن تو شرکتای خدماتی عضو بشن به عنوان کارگر کار کنن ، یا توی شهرستان ها تو زمین های کشاورزی کار کنن . کلی کار دیگه هست که نخوای وایسی سر ایست بازرسی و چهار راه ها ولی اینا ترجیحشون اینه

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

سنی هم نداشتن یعنی پناه داشتن که شبا بخوابندارم دیوونه میشم از فکر و ذکرشون از صبح ۸ بار گریه کردم

اونا الان تو بهترین جای شهر خونه دارن 

اونی که واقعا محتاجه گدایی نمیکنه 

میره دستشویی میشوره ولی گدایی نمیکنه 

میره ضایعات جمع میکنه ولی گدایی نمیکنه