2777
2789
عنوان

سیاه شدن دندان

140 بازدید | 13 پست

سلام خوبین

چند وقته یکی از دندونای پایین سمت راستم یاه شده مثل یک سوراخ و من اهمیت ندادم

الان دندون سمت چپم هم همینطور شده 

من از دندون پزشکی وحشت دارم و خیلی میترسم که برم 

به نظرتون چرا اینطور شده؟‌

اگه برم دکتر چیکار میکنه؟ حتما باید بکشم؟؟

شما تجربه داشتید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاسخ هوش مصنوعی 

سلام! امیدوارم حالتون خوب باشه. چیزی که توصیف کردید احتمالاً نشونه‌ای از پوسیدگی دندان باشه، که به مرور می‌تونه به لایه‌های عمیق‌تر دندان نفوذ کنه. این اتفاق معمولاً به خاطر باقی‌ماندن مواد غذایی و باکتری‌ها روی دندان، مسواک نزدن منظم یا استفاده نکردن از نخ دندان رخ می‌ده.

اگر به دندانپزشک مراجعه کنید، بستگی به شدت پوسیدگی دندان شما داره که چه درمانی انجام می‌شه:

1. **اگر پوسیدگی سطحی باشه**: ممکنه دندانپزشک فقط قسمت آسیب‌دیده رو پاک کنه و یک پرکردگی انجام بده.

2. **اگر پوسیدگی عمیق‌تر باشه**: احتمال داره نیاز به درمان عصب (عصب‌کشی) باشه.

3. **در موارد خیلی شدید**: اگر دندان کاملاً آسیب دیده باشه و قابل نگهداری نباشه، شاید نیاز به کشیدن دندان باشه، اما این معمولاً آخرین راه‌حل هست.

ترس از دندانپزشکی خیلی رایجه، اما می‌تونید به دندانپزشکی مراجعه کنید که محیط دوستانه و آرامی داشته باشه یا از تکنیک‌هایی مثل بی‌حسی کامل استفاده کنه. همچنین برخی دندانپزشکان با توضیح مراحل درمان و استفاده از تکنولوژی‌های کم‌درد تلاش می‌کنند که این تجربه کمتر استرس‌زا باشه.

من تجربه‌ی شخصی ندارم، اما اگر بخواید می‌تونم اطلاعات بیشتری درباره‌ی روش‌های کاهش ترس از دندانپزشکی یا نحوه مراقبت از دندان‌ها بهتون بدم. نظرتون چیه؟ 😊

🙃

نه معلومه نمی‌خوام بکشم میخواستم بدونم ممکنه دکتر بکشه یا نه

ن دکترا هم جدیدا نمیکشن دیگه قدیما تا میرفتی میگفتی میخوام بکشم سریع میکشیدن برات الان اینطور نیست اکثرا اصرار ب درست کردن دارن