2777
2789
عنوان

بورسیه به کره (سئول)

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 25 پست
این بلاگره اسمش چی بود کره زندگی میکنه؟ تو یوتیوب ببین اصصصلا اون چیزی که تو فیلمهاشون میبینی نیست ، ...

نمیدونم ندیدم تو اسمشو نمیدونی؟ 

چسب زخم ها بعد خوب کردن زخم دور انداخته میشن 💔..... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی که جواب دادی🥺بدون مقاله و اختراع نمیشه؟ مثلا اگه درست خوب باشه معدلت 20 باشه؟ بعد باید چقد تم ...

خیر بورسیه نمیکنن 

تمکن مالی هرکشور فرق داره

بالای ۳۰۰ ۴۰۰ میلیون

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

ببین گلم من ب عنوان ملکه کره بهت میگم که مردمش عالی هستن جایی ب قشنگی کره جنوبی نیست😍😂🤍در ضمن اگر رفتی سئول حتما یه سر به قصر گایونگ بوک(همونجا که منو اعدام کردن🗿) بزن چون خیلی زیبا و نشون دهنده عظمت پادشاهی چوسان و معماری اون دوره هست. همچنین شاید اولش از غذا و خوراک این شهر خوشت نیاد اما ب مرور عادا میکنی. موفق باشی 

جانگ هی بین از سال 1689 تا سال 1694 میلادی ملکه چوسان و سپس برکنار شد

یه لحظه فک کردم خودمممنم ۱۳ سالم بود اینجوری پیگیر کره و مهاجرت بودم الان ۸ ساله داره میگذره مردم کر ...

جدییی؟ با بورسیه رفتی؟ 

باهات چطوری رفتار میکنن؟ 

هزینش چقد شد؟ 

من 13 سالم نیستاا😅 من 25 سالمه اینایی که میپرسم برا خواهرمه بخدا

چسب زخم ها بعد خوب کردن زخم دور انداخته میشن 💔..... 

جدییی؟ با بورسیه رفتی؟ باهات چطوری رفتار میکنن؟ هزینش چقد شد؟ من 13 سالم نیستاا😅 من 25 سالمه اینایی ...

ببخشید گلم دستم خورد درخواست دوستی اومد

من کره زندگی نمیکنم یه کشور دیگم

سال اول با بورسیه نیس اما سالهای بعدی بله میشه گرفت(البته اینم برا کشور و دانشگاهیه که من هستم بقیه رو اطلاع ندارم)

هزینه بستگی داره دانشگاه داریم سالی ۴۵۰۰ دلار ، دانشگاه داریم سالی ۶۰۰۰ دلار (کلا این اطلاعات من برا این کشوره )

نه منظورم این نبود ۱۳ سالته ، میگم رویای مهاجرت تو من ۱۳ ساله شکل کرفت یادش بخیر😂

موفق باشه🌱

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...