من باشم ترجیح میدم نرم اگه انقد که میگی حوصله سر بر باشه
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعنی نه حرف میزنن نه کاری انجام میدن که ادم سرگرم شه
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
خب نرید ۱۳ چیه پاشی کله سحر وسیله برداری برداری بری یه گوشه تو یه محیط کثیف دود بخوری یکی توپش را پرت کنه تو خورش نتونی دو دقیقه دراز بکشی بعدم صورتت را تو افتاب بسوزونی کلی ظرف و سیله خاکی پاشی بیا از اول بسابی من ک دیگه رو سال ۱۳ ب در نمیرم بیرون نهایت یه بعداز ظهر دو سه ساعت شیک و تمیز یه چایی و شیرینی میبرم و برمیگردم تر و تمیز خونه
دقیقا 😁اصلا نه شوخی نه حرف خنده داری مثل ماست نشستن یه جا آدم معذب میشهخب این چه تفریحیهحداقل یه جا ...
نمیدونم چجوری ولی یجوری مامانتو راضی کن حداقل خانوادگی برین بیشتر خوش میگذره تا با فامیل بخدا