2777
2789

یکی از فامیلهای دورن چند بار باهاشون بیرون رفتیم هر بار که رفتیم باهاشون اصلا خوش نگذشته فقط بلدن آدمو نگاه کنن 😐

حوصله ت سر میره باهاشون 

میگم بریم جای دیگه قبول نمیکنه 

منم گفتم نمیام الان لج کرده که اگه نیای با اونا بریم 

هیچ جا نمیریم😑

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من باشم ترجیح میدم نرم اگه انقد که میگی حوصله سر بر باشه

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂ینی چی نگا میکنن

یعنی نه حرف میزنن نه کاری انجام میدن که ادم سرگرم شه

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

من باشم ترجیح میدم نرم اگه انقد که میگی حوصله سر بر باشه

مثل بچه ها سر این قضیه مسخره داشتیم دعوا میکردیم🥸

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خب نرید ۱۳ چیه پاشی کله سحر وسیله برداری برداری بری یه گوشه تو یه محیط کثیف دود بخوری یکی توپش را پرت کنه تو خورش نتونی دو دقیقه دراز بکشی بعدم صورتت را تو افتاب بسوزونی کلی ظرف و سیله خاکی پاشی بیا از اول بسابی من ک دیگه رو سال ۱۳ ب در نمیرم بیرون نهایت یه بعداز ظهر دو سه ساعت شیک و تمیز یه چایی و شیرینی میبرم و برمیگردم تر و تمیز خونه

یعنی نه حرف میزنن نه کاری انجام میدن که ادم سرگرم شه

دقیقا 😁

اصلا نه شوخی نه حرف خنده داری 

مثل ماست نشستن یه جا 

آدم معذب میشه

خب این چه تفریحیه

حداقل یه جا بریم خوش بگذره

دقیقا 😁اصلا نه شوخی نه حرف خنده داری مثل ماست نشستن یه جا آدم معذب میشهخب این چه تفریحیهحداقل یه جا ...

نمیدونم چجوری ولی یجوری مامانتو راضی کن حداقل خانوادگی برین بیشتر خوش میگذره تا با فامیل بخدا