2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

246 بازدید | 20 پست

پنج ساله اذدواج کردم ،درامد جزئی دارم از انلاین شاپ خانوادم برای طلاق پشتمن ک بیام پیششون پسرم ۳ ساله شوهرم در ظاهر ادم منطقی و معمولی هستش و خوش قیافه ولی خوشبخت نیستم باهاش نمیدونم چیکار کنم از نظر رابطه که ماهی یبار خیلی زیاد ک بشه ماهی دو بار الان دو ماه و نیمه اصلا رابطه نداریم طلاقت دوری از پسرمو ندارم میترسم ازم بگیرش ،اهل گردش و تفریح سه تایی نیست مگه اینکه با خواهر و پدر مادرش باشه که من نمیرم اینجوری جایی باهاش پنج ساله عروسی کردیم فقط تنها تفریحم خونه بابام بود جایی نبردم شاید همون شهر خودمون رفته باشیم توی شهر چیزی خورده باشیم تا حالا مسافرت نرفتم نبردمون حتی خونه بابام هم خودم میام میرم شاید سالی یبار فقط بیاد دنبالم احساس و محبت صفر شب تا صبح گریه میکنم 

عید که قرار بود ۱۲ ام بیاد خونه بابام برای اولین بار بریم شیراز سه تایی الان زنگ زدم میگه خوابم سه ساعت فاصله هست تا خونه بابام نیومد با اینکه با هزار شوق امید لباس خریده بودم اماده شدم ک ببرتم شیراز ولی نیومد بهش پیام دادم نیا دنبالم میخوام طلاق بگیرم 

بنظرتون دلیل کافی برای طلاق ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا گفتی بهش طلاق میخام یا یهویی بوده اگه اولین باره شاید ادم شه اخساس میکنم خیلی تنبله

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

نه

متاسفانه زن تو ایران نمیتونه با این دلایل درخواست طلاق بده

به نظرم یاد بگیر چطور خودت خوشحال باشی بخاطر بچه ت فعلا به طلاق فکر نکن حیفه بخوای از بچه ت دور بشی.به نظر خودم که الان مدتیه زندگیم تو بحران افتاده وجود بچه یه انگیزه ی قوی برای موندن هست.

از پس خودم هزینه هام بر میام ولی کسی به احساس یه زن اهمیت نمیده میگن تا معتاد نباشه یا کتکت نزده حق ...

ببیین عزیزم طلاق با وجود بچه آسیب زننده هست اگه بچه ای این وسط نبود خود من بهت میگفتم جدا بشو.

نهمتاسفانه زن تو ایران نمیتونه با این دلایل درخواست طلاق بدهبه نظرم یاد بگیر چطور خودت خوشحال باشی ب ...

دقیقا که به احساس یه زن اهمیت نمیده اگه پسرم نیود که الان هفت بار طلاق گرفته بودم ازش

نهمتاسفانه زن تو ایران نمیتونه با این دلایل درخواست طلاق بدهبه نظرم یاد بگیر چطور خودت خوشحال باشی ب ...

خیلی احساسیم نمیتونم خودمو کنترل کنم گریه نکنم پسرم همیشهباید اشکامو ببینه