2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من دوساله ازواج کردم و دوسه سالی هست ک وسواس فکری و افسردگی دارم امروز تولدم بود شوهرم هیچی نخرید واسم پارسال هم تو عقد بودیم من تولد گرفتم واسش براش ریش تراش و ادکلن خریدم اما اون ی چادر رنگی خرید باورتون میشه ؟ امسال ک خونه خودمونیم چون نمیدونستم واقعا چی دوس داره چیزی لازم داش براش خریدم یه ست کامل لباس زیرو.... ولی دیشب تولدم بود اون هیچی نخرید واسم فقط ی کیک خرید ک اونم من هیچ وقت میل ب شیرینی جات ندارم نخوردم تاحالاکیک و اینجور چیزا 

صد هزار بار گفتم برام فلان چیز رو بخر یا... اصلا ب رو خودش نمیاره شما شاید باور نکنید نه روز زن نه روز دختر نه ولنتاین هیچی هیچی هیچی برام نخرید بعضی اوقات ی هفته قبل مثلا میریم خیابون ی چیز کوچیک ک برمیدارم میگه این باشه مثلا برا هفته دیگ ک روز زنه یا دوماه پیش برا خونه تابلو خریدیم گف این باشه برا تولدت ک دیشب بود 

بچه ها شما جای من باشین چیکار میکنید بعضی اوقات میگم هنوز اول ازدواجه اینطوریه وای بحال اینکه چن سال بگذره خیلی خسته شدم فقط بخاطر محبت عاطفی ازدواج کردم ک اونم نصیبم نشد...

عزیزم خب حق داری ناراحت بشی.‌منم جات بودم دلم می‌گرفت. من الان بعد ۱۱سال شوهرم اینجوری شده ک‌دلم میگیره. ولی اوایل تولدام برام‌هدیه میگرفت.. به روش بیار

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

عزیزم خب حق داری ناراحت بشی.‌منم جات بودم دلم می‌گرفت. من الان بعد ۱۱سال شوهرم اینجوری شده ک‌دلم میگ ...

هزار بار گفتم ولی به رو خودش نمیاره بخدا صد هزار بار گفتم 

هزار بار گفتم ولی به رو خودش نمیاره بخدا صد هزار بار گفتم

تو هم دیگه براش هدیه نخر. ضمن اینکه یکم باهاش سر سنگین باش.

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)