2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یا ن 😓

519 بازدید | 44 پست

شوهرم حتی پول نداره ک فردا مارو ببره سیزده بدر 

الان میخاست از دوستش نسیه بخره اونم مسافرته،!خیلی خستم انقدر ساختم دیگ خسته شدم الان ۲ماهه سرکار نرفته فقط در حد ساعت رفته 

مثلا کلا ۳ساعت کار میکنه بعدش میاد میگ فوتبال داره امرور نمیرم 

بخدا خستم حتی پول نداره ی قرص بخرم با دوتا بچه چ خاکی تو سرم کنم اگ برم سرکار ک کلا نمیره سرکار بدجور دلم گرفته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ما بگین بگیر میگیری باهاش حرف بزن ببین ادم میشه .

زدم فقط وعده میده میگ صبح میرم صبحم میگم پاشو میگه باشه میخابه هی میگ برناممون درست بشه منظورش شبه ولی شبم زود خوابیده بازم دیر بیدار شده

تن پرور وبی عرضست متاسفانه 

36 سال سنی نیست که آدم خوب وبد رو از هم تشخیص نده 

درخواست نفقه کن شاید یه تکونی به خودش داد 

گرچه تو اطرافیان دیدم فایده ای نداشته و مرد تنبل هیچ جوره درست نمیشه، امیدوارم برای شما اینطور نباشه و شرایط درست شه 

عزیزم کسی که کار نکنه نمیکنه تا آخرشم همینه با دوتا بچه تو این گرونی طلاقم بگیری مگه درآمد داری وعضت از اینم بدتر میشه اگه میتونی کار کنی و بچه هات بزرگن برو کار کن به شوهرت امید نداشته باش