2777
2789
عنوان

دست به دامن کی بشم خدا 😭😭

229 بازدید | 13 پست

تورو خدا دعا کنید خواهر جوون بیست سالم کاریش نشه از کما بیاد بیرون برگرده پیشمون بخدا دیگه نایی نمونده برامون دست به دامن همه شدیم تورو خدا شما دعا کنید شاید دعای شما گرفت التماستون میکنم . یه حمد از شما وقتی نمیگیره ولی دل مارو شاد میکنه خواهر گلم بیاد بغلم برگرده پیشمون ... دور هم می‌خواستیم  جم شیم  عیدفطر ولی اون کنارمون نیست 😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷ تا حمد خوندم عزیزم 

فردا انشالله اگه شد میرم حرم حضرت معصومه (قم زندگی میکنم )و حتما میگم خواهرتونو فقط اسم کوچیکس رم بهم بگید و اگه میخوای تماس تصویری بگیرم براتون

۷ تا حمد خوندم عزیزم فردا انشالله اگه شد میرم حرم حضرت معصومه (قم زندگی میکنم )و حتما میگم خواهرتونو ...

انشالله که این مشکل حل میشه و زود خوب خوب میشه تومان به خدا 

من شنیدم ۷۰ تا سوره توحید معجزه می‌کنه 

حتما بخون عزیزم