2777
2789
عنوان

زن بودن چقدر سخته

179 بازدید | 18 پست

من شاغلم تو ی سازمان خوب اما هر وقت پاداش یا رفاهیاتی داده میشه من اخرین نفرم.دیروز با رییس صحبت کردم گفت چون تو ی خانم هستی.مثل بقیه خرج خونه زندگی با تو نیست.اینقدر دلم گرفت اخه چرا به جرم زن بودن باید اینطوری باهام برخورد بشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سلام
بازم پیگیر شو ، قانونی یا با حرف و پیگیری
همینکه از حقت نگذری ، و دنبالش باشی کافیه و اینو ب دخترت هم یاد میدی
زن بودن خیلی سخته اما خیلی قشنگی داره . 

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

تنها حرفی که بهش زدم گفتم خوبه خودتون دختر دارین.خودش هم ی دونه دختر داره.اما همیشه من رو اذیت می کنه.سرمرخصی زایمان ی بازی هایی سرم در اورد.میگم شاید بخاطر اینکه زنش فوق لیسانس داره و بیکار هست اینطوری می کنه.

خب بعضی از آیتم ها طبق قانون به خانم ها تعلق نمی گیره مثل عائله مندی

نه این ایتم ها نه.مثلن اضافه کاری یا وام یا پاداشی بدن همیشه اخرین نفرم.با اینکا از لحاظ کاری از خیلی ها بهترم

با سلامبازم پیگیر شو ، قانونی یا با حرف و پیگیری همینکه از حقت نگذری ، و دنبالش باشی کافیه و اینو ب ...

خیلی ادم لج و عوضیه.من کلن بخاطر این اخلاقاش مرخصی استعلاجی نمی گیرم هر شش ماه ی بار .اگه حالم بد بشه.الان ی رور استعلاجی گرفتم دیدم استحقاقی کردا در حالیکه همکارهای اقا همش استعلاجی می گیرن.

خیلی ادم لج و عوضیه.من کلن بخاطر این اخلاقاش مرخصی استعلاجی نمی گیرم هر شش ماه ی بار .اگه حالم بد بش ...

نمیشه از حراست کمک بگیری ؟ یا از رییس بالادستیش ؟

البته توی ادارات این دست مسائل هست ،همسر منم سازمان دولتیه و همیشه درگیر کسر اضافه کار و نگرفتن تشویقی و ... هست
بنظرم بخش خصوصی بیشتر توانمندی های آدم دیده میشه ، اون گیر و گورهای دولتی رو نداره . من الان اصلن دوست ندارم استخدام دولت باشم

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
نمیشه از حراست کمک بگیری ؟ یا از رییس بالادستیش ؟ البته توی ادارات این دست مسائل هست ،همسر منم سازما ...

ادم اگه بدونه بخاطر کار باهاش اینطوری برخورد بشه شاید راحت تر کنار بیاد اما بخاطر جنسیت ته ظلم هست.