2777
2789

مادر همسر من همسرش ازش جدا شده سه تا بچه داره اصلا نمیتونه خونش بمونه همش از این خونه به اون خونه همش ناراحته همش گریه میکنه تو خونه ی خودش کار خاصی نداره حوصلش سر میره خونه ی ماها هم زیاد میره میاد ولی واقعا خسته شده از تنهایی ازدواج مجدد هم کرد نتونست بمونه مرد خیلی عوضی بود کسی هست تو اقوامش تو این موقعیت ؟ چطوری تایمشو پر میکنه؟

پولداره بره کربلا بره مشهد بره قم...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش یکی از خانوم های مسن فامیل ۳۰ ساله ک تنهاست و خونه دو تا از پسراش خیلی نزدیکه بهش عروساشم خیلی خوبن ولی خودش سالی ی بار خونه عروس و پسراش و دامادش نمیره میگه زشته بزار راحت باشن زندگیشون و کنن شاید کنار من راحت نباشن . این خانوم معمولا پارک و مسجد میره و درگیر باغچه ی تو حیاطشه 

توی خونش ی گلخونه داره و کنار خونه و روبه رو خونه رو هم گل و گیاه کاشته با اونا مشغوله گاها نوه هاش بهش سرمیزنن همین!!!

بگو بشین خونت

نمیتونه بشینه دوست داره همش دورش شلوغ باشه مادر شوهرم شاهد خرج ها و هزینه هایی که شوهرش برای زن سابق میکنه هستش میبینه میشنوه ناراحت هستش از اینکه تو این سن همسرش رفت ازدواج دوم کرد بچه آورد ولی خودش تنهاست

اگه مذهبی بره مسجد یا کلاسهای قران شرکت کنه اینجور جاها خانومای همسن و سال شو می‌تونه پیدا کن و باها ...

نمیره مذهبی هم هست ولی نه خیلی در حد حرف و احترام گذاشتن ولی احساس میکنم دوست داشت همسر سابقش کنارش باشه خیلی داره غصه میخوره همش قرص همش قرص همش از این خونه به اون خونه احساس میکنم داره روانی میشه

بچه هاش همه ازدواج کردن؟مادرشوهر من که صیغه شده

صیغه شد یارو خیلی بد بود آخر سر بهش گفت جمع کن برو خونت مادر شوهرمم برگشت خونش دیگه نمیتونه برگرده پیش یارو بچه ها دعواش میکنن بله همشون ازدواج کردن