ی زندگی پر از تنش و قهر و دعوا ولی با این وجود راضی ب تموم شدنش نبودم چون بعدش شرایط بدتری در انتظارمه اگه برم بچمو بابام قبول نمیکنه من نمیتونم بقیه عمرم تو حسرت بچم بمونم حتی همین شوهری ک منو و زندگیمون فدای خانوادش کرد بازم دوسش دارم با جدایی هیچی برام حل نمیشه توروخدا دعا کنید دلش نرم بشه زجرم نده ک با پای خودم برم
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
چرا میتونم ولی طول میکشه با اخلاقی ک شوهرم داره ب شرطی که تو زندگیم باشم برگردم خونه پدرم زندگی برام ...
خب تا اون موقع تحمل کن
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.
برام آرایشگاه باز کرده بعد کلی سختی و دعوا و پادرمیانی خانواده ها ولی قهری ک الان کرده و میگه طلاق در آرایشگاه قفل کرده تا باز نکنه نمیتونم برم نمیدونم باز میکنه یا نه
برام آرایشگاه باز کرده بعد کلی سختی و دعوا و پادرمیانی خانواده ها ولی قهری ک الان کرده و میگه طلاق د ...
سعی کن دلشو به دست بیاری و فعلا با حرفش راه بیای
اسی به این فکر کن که بالاخره یه روز ننه و باباش میمیرند و یکی از مشکلاتت کم میشه. تحمل کن .بالاخره شوهرت افت میکنه . بزار هر غلطی میخاد بکنه . اگه شرایط طلاق را نداری تحمل کن . در همیشه رو یه پاشنه نمیچرخد. انشاالله یه روز مشکلات تو هم حل میشه
اسی به این فکر کن که بالاخره یه روز ننه و باباش میمیرند و یکی از مشکلاتت کم میشه. تحمل کن .بالاخره ...
ب این موضوع هم فکر کردم چ فایده ک جوونی منم تموم میشه اون زمان و خیری ازین دنیا نمیبینم..... ولی مجبورم تحمل کنم مثلا امروز منو ول کرد با اونا رفت سیزده بدر.... چون اینبار دعوا رو بزرگ کرد و ب باباها و خانواده ها کشوند تو یک حال بد بودم ک زنگ زد بهشون آوردشون خونمون پدرشم مدام حق به جانب من یکم زیاده روی کردم و بی احترامی خیلی ازم ناراحتن و نمیخوان منو ببینن حتی البته حرف حق زدم ن ک بگی نا حق گفتم......