2777
2789
عنوان

فقط دعا کنید بچم بی مادر نشه😭😭

404 بازدید | 14 پست

ی زندگی پر از تنش و قهر و دعوا ولی با این وجود راضی ب تموم شدنش نبودم چون بعدش شرایط بدتری در انتظارمه اگه برم بچمو بابام قبول نمیکنه من نمیتونم بقیه عمرم تو حسرت بچم بمونم حتی همین شوهری ک منو و زندگیمون فدای خانوادش کرد بازم دوسش دارم با جدایی هیچی برام حل نمیشه توروخدا دعا کنید دلش نرم بشه زجرم نده ک با پای خودم برم

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

تلاشتو بکنی، نمی‌تونی مستقل شی؟

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تلاشتو بکنی، نمی‌تونی مستقل شی؟

چرا میتونم ولی طول میکشه با اخلاقی ک شوهرم داره ب شرطی که تو زندگیم باشم 

برگردم خونه پدرم زندگی برام کلا تموم میشه.... 

عزیزم اگه مهریه داری بگیر جدا شو .از زیر دست ی مرد بری زیر دست پدرت بشی .که اون تعیین کنه بچتو بیاری ...

هیچی به نام خودش نیست ک بتونم هروز سعی داشت تموم کنه ب خاطر همون راهای قانونی رو خوب بلده نمیخواد حقمو بده 

بزلرهرکاری میخوادبرای خانواده اش بکنه

میزارم دیگ کاریش ندارم فقط اینبار تموم نشه..... طلاق برام مثل مرگ

چرا میتونم ولی طول میکشه با اخلاقی ک شوهرم داره ب شرطی که تو زندگیم باشم برگردم خونه پدرم زندگی برام ...

خب تا اون موقع تحمل کن

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بزلرهرکاری میخوادبرای خانواده اش بکنه

موافقم.ماها بعضی وقتا چیزای بزرگ رو فدای چیزای کوچک میکنیم.

بزارین برا خانوادشون هر کاری بکنن،شما هم یه گوشه زندگیتون رو بکنین

خب تا اون موقع تحمل کن

برام آرایشگاه باز کرده بعد کلی سختی و دعوا و پادرمیانی خانواده ها ولی قهری ک الان کرده و میگه طلاق در آرایشگاه قفل کرده تا باز نکنه نمیتونم برم نمیدونم باز میکنه یا نه 

یه مدت کلا بزن به بیخیالی

اعصاب خودت داغون نکن

الان چون جلوش گارد گرفتی اونم لج کرده

یه مدت اصلا تو کارهاش دخالت نکن اصلا نپرس چکار کردی و نکردی

شاید اینجوری به خود اومد

حالا این روش رو هم امتحان کن خدابزرگه شاید جواب داد

یه مدت کلا بزن به بیخیالیاعصاب خودت داغون نکنالان چون جلوش گارد گرفتی اونم لج کردهیه مدت اصلا تو کار ...

اگه اینبار به ته خط نرسم میخوام تحمل کنم بیشتر از همیشه میخوام دیگه بزارم هرکاری میخواد بکنه 

برام آرایشگاه باز کرده بعد کلی سختی و دعوا و پادرمیانی خانواده ها ولی قهری ک الان کرده و میگه طلاق د ...

سعی کن دلشو به دست بیاری و فعلا با حرفش راه بیای

اسی به این فکر کن که بالاخره یه روز ننه و باباش می‌میرند و یکی از مشکلاتت کم میشه. تحمل کن .بالاخره شوهرت افت میکنه . بزار هر غلطی میخاد بکنه . اگه شرایط طلاق را نداری تحمل کن . در همیشه رو یه پاشنه نمی‌چرخد. انشاالله یه روز مشکلات تو هم حل میشه

اسی به این فکر کن که بالاخره یه روز ننه و باباش می‌میرند و یکی از مشکلاتت کم میشه. تحمل کن .بالاخره ...

ب این موضوع هم فکر کردم چ فایده ک جوونی منم تموم میشه اون زمان و خیری ازین دنیا نمیبینم..... ولی مجبورم تحمل کنم مثلا امروز منو ول کرد با اونا رفت سیزده بدر.... چون اینبار دعوا رو بزرگ کرد و ب باباها و خانواده ها کشوند تو یک حال بد بودم ک زنگ زد بهشون آوردشون خونمون پدرشم مدام حق به جانب من یکم زیاده روی کردم و بی احترامی خیلی ازم ناراحتن و نمی‌خوان منو ببینن حتی  البته حرف حق زدم ن ک بگی نا حق گفتم......