یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه اونجوری نیست .مال ما شهر ما اینطوری نیست .الان خانواده دامادمون اره شهرشون با ما فرق داره بدتر باشی بهتری .ولی شهر ما ترکند .هرکی بدتر مطرودتر .محل بهش اصلا نمیدهند.
طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه
اونی که خوبه ازش سواستفاده میشه.مثلا میگن فلانی که بهش برنمیخوره بزا فلان کارو کنیم فلان حرفو بزنیم ...
اتفاقا اون هم زرنگه .
سیاست داره .
ولی تند نیست .بلده ازش استفاده نشود.باهاش سگ رفتار نباید شود .چون قهر میکنه .ولی تند نیست .
اونی که تنده میخواهی کاری کنه تا پیش مرد بد دیده شی .کمتر رفت و امد کنه .بیشتر با فامیل خودش باشه .که ما بد رفتار نمیکنیم خوب هم رفتار نمیکنیم .عادی .تا پسرمون طرف خودمون باشه .
طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه