2777
2789

من متولد ۸۰ ولی بیبی فیسم 

عیدی رفته بودیم خونه یکی از فامیلامون پسرشون که ۴ سال از من بچه تره کراش زده روی من و مامانش اومده خواستگاری گفتم من بزرگترم دیگه حرفشم نزنین گفت عه ما نمیدونستیم حالا مهم نیست سن یه عدده مهم خوشبهتیه خیلیارو میشناسیم از زنشون ده سال کوچیک ترن

واقعا حس بدی گرفتم 😐 با پسر زیر ۲۵ سال اصلا تو رابطه نرید چون دقیقا همینقدر جو گیر هستن آخه مسلمون تو رو چه حسابی مامانتو فرستادی جلو

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ بامزه

پسره گوگولی چرا باید اینکارو بکنه

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍
یعنی تو بیست سالگی میخوان واسه پسرشون زن بگیرن؟

اره چون به قول خودشون پسرشون موقعیتش خوبه و تکمیله😐😐😐 

آخه همه چیز که به پول نیست چرا من باید به یه کم سن بی تجربه جواب بدم تازه مردا از سن واقعیشون بچه تر هم هستن

پسر ۸۴ میخواد زن بگیرهبسم الله،🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

فکرکن جو گیر اومده خواستگاری میگه مگه چیه بزرگتر باشه فلانی ده سال زنش بزرگتره خیلیم خوشبختن

باحاله من خودم پارتنرم کوچیکتر ازم ولی گوگولی نیست 😂

نه این گوگولی بود😂😂 حالا من گذاشتم همه پسرای بزرگ و پخته و جذاب هستن فکرکن

نه این گوگولی بود😂😂 حالا من گذاشتم همه پسرای بزرگ و پخته و جذاب هستن فکرکن

ای بابا 😂😂حالا مادره چه پایه بوده شوکه نشده از این اختلاف سنی 😂من همش میترسم خانواده هامون مخالفت کنن

اره چون به قول خودشون پسرشون موقعیتش خوبه و تکمیله😐😐😐 آخه همه چیز که به پول نیست چرا من باید به ی ...

وای بگو بهشون هرچقدرم موقعیتش خوب وتکمیل باشه،عقلش خیلی جا داره برای کامل شدن،بعداینکه بری زیر یه سقف حرکات بچگانش شروع میشه تا تو بیای نصحیت کنی هی میگه چرا داری ادا مامانارو درمیاری،همون ۴سال اندازه چهل سال آدمو زجر میده😑

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

فکرکن جو گیر اومده خواستگاری میگه مگه چیه بزرگتر باشه فلانی ده سال زنش بزرگتره خیلیم خوشبختن

بگو برو بچه درستو بخون

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

ای بابا 😂😂حالا مادره چه پایه بوده شوکه نشده از این اختلاف سنی 😂من همش میترسم خانواده هامون مخالفت ...

چقدم اصرار میکرد دیوانه 😂😂😂😂