2777
2789
عنوان

نقش محمدرضا فروتن تو مانکنو یادتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 29 پست
گویا الان هم جان سخت مثل مانکن ناامید کننده بوده و نقش اصلی مرده. واقعا چقد بدم میاد از اینجور سریال ...

جان سخت ندیدم من. تو مانکن ژیلا هم کشتن

یعنی هیچکدوم از دوتا زوج بهم نرسیدن😑

از اون طرف محمد رضا فروتن و داداششم که روشون کراش بودم زدن کشتن. در کل هیچکی زنده نموند😂💔

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

خیلی قشنگ بود ولی اگه فصل دو می‌ساختن نمیتونستن خوب در بیارن. بنظرم همون پایان بندی رو درست میکردن ک ...

خوب کردی که بعد مانکن دیگه ندیدی چون سریال های امروزی مسخره شدن اما اگر سریال قشنگ میخوای بازی بخت رو ببین طنز و عاشقانه و پایان خوبی داره. اصلا جان سخت و اینا رو گول نخور ببینی خیلی از مانکن بدتره غمگین ترین سریال تاریخ. بدم اومد از اولشم بدم میومد. مانکن خیلیییی بهتر بووددد من الان دارم بازی بخت میبینم عکسشم تو تاپیک‌ گذاشتم خیلی قشنگه اما ترکیه ایه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جان سخت ندیدم من. تو مانکن ژیلا هم کشتنیعنی هیچکدوم از دوتا زوج بهم نرسیدن😑از اون طرف محمد رضا فروت ...

عههه یاد ژیلا نبودم مننن😓

اوهوم ژیلا مرد 

ببین از اونجا که اون همه کاوه و همتا تلاش کردن بهم برسن و ژیلا مرد باید آخرشو قشنگ میکردن اینا بهم برسن. الان یادم افتاد زورم گرفت... جان سخت خیلیییی حوصله سر بره و خیلییی از مانکن غمگین ترررررررر

خوب کردی که بعد مانکن دیگه ندیدی چون سریال های امروزی مسخره شدن اما اگر سریال قشنگ میخوای بازی بخت ر ...

بازی بخت همونی نیست که اسم نقش اصلی ادا بود؟ رییسشم بورا بود اگه اشتباه نکنم

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

عههه یاد ژیلا نبودم مننن😓اوهوم ژیلا مرد ببین از اونجا که اون همه کاوه و همتا تلاش کردن بهم برسن و ژ ...

تازه من این وسطا به اصرار دوستام وسوسه شدم دوتا سریال دیگم برم ببینم

آقازاده و پوست شیر! که نصفه نیمه دیدم 

یعنی بعد این دوتا یه عهدنامه نوشتم روشم با خون امضا کردم که دیگه سریال ایرانی نبینم🤣

آره دقیقا 😂خیلی قشنگه

دیدمش فوق العاده بود😂

دختره خیلی خوشگله. یه سریال جدید بازی کرده به اسم لیلا

هنوز ندیدم ولی تابستون احتمالا ببینم 

دیدمش فوق العاده بود😂دختره خیلی خوشگله. یه سریال جدید بازی کرده به اسم لیلاهنوز ندیدم ولی تابستون ا ...

آره جمره بایسل 

من لیلا رو دنبال میکنم بد نیست ولی جدیدا خیلی مسخره شدهههه همه هم اینو میگن که مسخره شده هااا نه که فقط من بگم. ولی جمره بایسل سریال های طنزش قشنگه بهش نقش جدی نمیاد نقش آدا فوق العاده بود. یه سریال بازی کرد مرا پنهان کن اون نقشش خیلییی بشدت بد بود اصلا نتونستم ببینم 

تازه من این وسطا به اصرار دوستام وسوسه شدم دوتا سریال دیگم برم ببینمآقازاده و پوست شیر! که نصفه نیمه ...

من این دو تا رو که گفتی ندیدم ولی آره ایرانی ها خیلی غمگینه من کلا شاید تو عمرم سریال ایرانی 2 یا 3 تا دیده باشم همش ترکی میبینم . اگر یه فیلم حال خوب کن میخوای رمانتیسم عماد و طوبا بد نبود من خوشم اومد 

آره جمره بایسل من لیلا رو دنبال میکنم بد نیست ولی جدیدا خیلی مسخره شدهههه همه هم اینو میگن که مسخره ...

اره ‌شنیدم میگن

من این دو تا رو که گفتی ندیدم ولی آره ایرانی ها خیلی غمگینه من کلا شاید تو عمرم سریال ایرانی 2 یا 3 ...

میبینم حتما. ممنونم ازت🌱💓

میبینم حتما. ممنونم ازت🌱💓

قربونت راجب زندگی آدم هاست. اونجا الناز حبیبی دو تا بچه داره بد نیست. اگر هم جمره بایسل دوس داری سریال سمت چپ قلبم و زیباتر از تو اش رو ببین اونا خوبه 

اوچ کوروش هم خواستی ببین 

نیمه شب در عمارت پرا پالاس هم خوبه 😂زیاد شد 

یه سریالی هست نیمه شب در عمارت پرا پالاس بعدش این سفر در زمان هست آنقدر جالبه آخرش دختره تو سفر به زمان نوزادی خودشو میبینه خیلی باحاله و تاریخی. تو عمارت پرا در ترکیه هست خیلی قشنگه کافیه عکسشو تو گوگل ببینی 😍

قربونت راجب زندگی آدم هاست. اونجا الناز حبیبی دو تا بچه داره بد نیست. اگر هم جمره بایسل دوس داری سری ...

رمانتیسم عماد و طوبی سینمایی یا سریال؟ 

یه سینمایی حال خوب کن سراغ نداری؟ 😁

یه سریالی هست نیمه شب در عمارت پرا پالاس بعدش این سفر در زمان هست آنقدر جالبه آخرش دختره تو سفر به ز ...

موضوعشو گفتی مشخصه از اون فیلمای جالبه 

میذارم تو لیست فیلمام