خیلی قشنگ بود ولی اگه فصل دو میساختن نمیتونستن خوب در بیارن. بنظرم همون پایان بندی رو درست میکردن ک ...
خوب کردی که بعد مانکن دیگه ندیدی چون سریال های امروزی مسخره شدن اما اگر سریال قشنگ میخوای بازی بخت رو ببین طنز و عاشقانه و پایان خوبی داره. اصلا جان سخت و اینا رو گول نخور ببینی خیلی از مانکن بدتره غمگین ترین سریال تاریخ. بدم اومد از اولشم بدم میومد. مانکن خیلیییی بهتر بووددد من الان دارم بازی بخت میبینم عکسشم تو تاپیک گذاشتم خیلی قشنگه اما ترکیه ایه
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
جان سخت ندیدم من. تو مانکن ژیلا هم کشتنیعنی هیچکدوم از دوتا زوج بهم نرسیدن😑از اون طرف محمد رضا فروت ...
عههه یاد ژیلا نبودم مننن😓
اوهوم ژیلا مرد
ببین از اونجا که اون همه کاوه و همتا تلاش کردن بهم برسن و ژیلا مرد باید آخرشو قشنگ میکردن اینا بهم برسن. الان یادم افتاد زورم گرفت... جان سخت خیلیییی حوصله سر بره و خیلییی از مانکن غمگین ترررررررر
دیدمش فوق العاده بود😂دختره خیلی خوشگله. یه سریال جدید بازی کرده به اسم لیلاهنوز ندیدم ولی تابستون ا ...
آره جمره بایسل
من لیلا رو دنبال میکنم بد نیست ولی جدیدا خیلی مسخره شدهههه همه هم اینو میگن که مسخره شده هااا نه که فقط من بگم. ولی جمره بایسل سریال های طنزش قشنگه بهش نقش جدی نمیاد نقش آدا فوق العاده بود. یه سریال بازی کرد مرا پنهان کن اون نقشش خیلییی بشدت بد بود اصلا نتونستم ببینم
تازه من این وسطا به اصرار دوستام وسوسه شدم دوتا سریال دیگم برم ببینمآقازاده و پوست شیر! که نصفه نیمه ...
من این دو تا رو که گفتی ندیدم ولی آره ایرانی ها خیلی غمگینه من کلا شاید تو عمرم سریال ایرانی 2 یا 3 تا دیده باشم همش ترکی میبینم . اگر یه فیلم حال خوب کن میخوای رمانتیسم عماد و طوبا بد نبود من خوشم اومد
یه سریالی هست نیمه شب در عمارت پرا پالاس بعدش این سفر در زمان هست آنقدر جالبه آخرش دختره تو سفر به زمان نوزادی خودشو میبینه خیلی باحاله و تاریخی. تو عمارت پرا در ترکیه هست خیلی قشنگه کافیه عکسشو تو گوگل ببینی 😍