2777
2789

خیلی جذاب و کاریزماتیک بود. فیلم سینمایی یا سریال سراغ دارین که نقش اولش این مدلی باشه؟ 

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یادش بخیر روش کراش بودم 

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

آخ یه زمانی چقدر مانکن رو دوس داشتم. همه آرزوشون بود امیر حسین آرمان و نازنین بیاتی با هم در واقعیت ازدواج کنن چقدر فن پیجه مشترک داشتن. وای یادش بخیررر:) 

به نظرم خیلی از جان سخت و تاسیان و اینا بهتر بووددد

آخ یه زمانی چقدر مانکن رو دوس داشتم. همه آرزوشون بود امیر حسین آرمان و نازنین بیاتی با هم در واقعیت ...

اره واقعا قشنگ بود. منم یادمه اون موقع رو امیرحسین آرمان کراش بودم

اما دیشب رفتم سریالو نگاه کردم مجذوب محمدرضا فروتن ‌شدم😂 خیلی خوب بازی کرد 

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

اما کاوه نباید میمرد بعد اون همه سختی بابد به هم میرسیدن بچه دار میشدن چرا سریال های ایرانی همش غم و ...

نقطه صعف سریال همین بود. نا امیدی میندازن تو دل مردم

اره واقعا قشنگ بود. منم یادمه اون موقع رو امیرحسین آرمان کراش بودماما دیشب رفتم سریالو نگاه کردم مجذ ...

آره خدایی همشون عالی بازی کردننن. بازی مریلا زارعی هم حرف نداشت جایزه هم گرفت همشون خوب بودن واقعا ولی آخرش کاش کاوه نمیمرد خب 🫠

چه جالب که مانکن رو یادآوری کردی همه یادشون رفته فکر کنم ولی به نظرم خیلی از سریال های امروزی بهتر بود الان جان سخت اصلا نمیتونم ببینم از این سریال ها من بیشتر خانوادگی دوست دارم و مانکن هم بیشتر خانوادگی بود. یادش بخیر گفتن فصل دو میاد ولی نازنین بیاتی بازی نکرد گفتن با امیر حسین آرمان مشکل داره ولی الان دو تاشون تو تاسیان بودن کنار همم با لبخند عکس گرفته بودن :) ولی مانکن واقعا نصفه تموم شد باید فصل دو داشت گرچه فیلم هایی که فصل دو دارن بدتر خراب میشن 

نقطه صعف سریال همین بود. نا امیدی میندازن تو دل مردم

گویا الان هم جان سخت مثل مانکن ناامید کننده بوده و نقش اصلی مرده. واقعا چقد بدم میاد از اینجور سریال ها که غم میندازن به مردم. باز مانکن حداقل آخرش کاوه مرد ولی جان سخت نصفه هاش بازیگر اصلی هاش مردن خیلی مسخرس. من از اول هم از جان سخت خوشم نمیومد چون بیشتر سریالش انتقامی و جنگی و اینا بود ولی مانکن عاشقانه بود بیشتر 

آره خدایی همشون عالی بازی کردننن. بازی مریلا زارعی هم حرف نداشت جایزه هم گرفت همشون خوب بودن واقعا و ...

خیلی قشنگ بود ولی اگه فصل دو می‌ساختن نمیتونستن خوب در بیارن. بنظرم همون پایان بندی رو درست میکردن کافی بود. 

من آخرین سریالی که تو همین فیلمای ایرانی دیدم مانکن بود چون تهش طوری تو ذوقم خورد که دیگه به خودم قول دادم ایرانی نگاه نکنم😑💔

کارگردانش عقده دا‌شت