2777
2789
عنوان

لطفاً بیاین 🥲🍀🍀🍀

64 بازدید | 12 پست

بچه ها من حدودا ی سال پیش رفتم یه کلینیک دودن پزشکی دولتی دکتره گف دندونت پوسیدگی نداره و نیاز به پر کردن مداره ولی من چون غذا میخوردم اذیت میشدم و حس میکردم خالیه پر کردم دوتارو ولی الان بینشون یکم سیاه شده و حتی بازم غذا میخورم اذیت میشم یکم اصن حالم بده. خدایا منو بکش که انقد نفهمم😭 توروخدا بگید من چی کنم ینی الان دندونم پوسیدس؟ همش حس میکنم دکتره عمدا دندونمو بد درست کرد

ببخشید مگه دکتر باهات خصومت شخصی داره که عمدا انجام بده حتما روند کار به همین شکل بوده میتونی بری از بقیه متخصص های دندونپزشکی سوال بگیری ببینی چی میگن 

و آبجی دندون خیلی مهمه از ادمایی که بی سابقه هستن سوال نپرسید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید مگه دکتر باهات خصومت شخصی داره که عمدا انجام بده حتما روند کار به همین شکل بوده میتونی بری از ...

آخه  ما خودمون پول ندادیم از طرف کمیته رفتیم حس میکنم چون ما پول ندادیم خوب کار نکرد

برا این میگم که کلا کارکنان اونجا یجوری بودن همه عصبی و عقده ای 

و اینکه آخه چرا باید سیاه بشه وقتی پول دادم درست شده برا این میگم عزیزم

خدا لعنتشون کنه به حق ابالفضلیهو مامانم امشب دندون درد گرفت داغم منم تازه شد 🥲

میدونی به من گفت اگه درد داشتی بیا که از اول عصب کشی کنم ولی خدایی من از درد دندون میترسم چرا دروغ بگم دیگه دلشو نداشتم وقتی این همه درد کشیدم دوباره برم که این همه رو بتراشه عصب کشی کنه دوباره پر کنه 

میدونی به من گفت اگه درد داشتی بیا که از اول عصب کشی کنم ولی خدایی من از درد دندون میترسم چرا دروغ ب ...

باز تو دندونت مشکل داشت من اوکی بوده رفتم خراب کردم همچیو

آخه ما خودمون پول ندادیم از طرف کمیته رفتیم حس میکنم چون ما پول ندادیم خوب کار نکردبرا این میگم که ...

اها حرف شما متین یعنی دکتری بخاطر پول کارشو بد انجام داده؟

اگه اینطور باشه که قطعا خدا ازش نمی‌گذره 

اما ماهم نفوس بد نزنیم به اون دکتر هر چیزی ممکنه شما به عنوان بیمار حق دارین ناراضی باشید، اگه میتونید قبل از اینکه بخواهید کاری انجام بدین قبلش از متخصص های مختلف بپرسید و نظر بخواین  

باز تو دندونت مشکل داشت من اوکی بوده رفتم خراب کردم همچیو

😂😂کلا دیگه دکترا دکتر نیستن یه بار از روی عکس دندون من داشت دندون خواهرمو تراش میداد وسطاش فهمید عه این مال خواهرشه ما دیگه بعد همون پامونو نزاشتیم اونجا

اها حرف شما متین یعنی دکتری بخاطر پول کارشو بد انجام داده؟اگه اینطور باشه که قطعا خدا ازش نمی‌گذره ا ...

چی بگم آخه شما نمیدونی همچیو  آخرسر که دومی رو در کردن من با گریه در اومدم از اونجا انقد که نفهم بودن 

خدا به زمین گرم بزنتشون 

میدونی به من گفت اگه درد داشتی بیا که از اول عصب کشی کنم ولی خدایی من از درد دندون میترسم چرا دروغ ب ...

خب پس بنظرم گله ای نکنید بهتون گفته بودن و علمشو داشتن

باید از همون اول این مسئله رو باهاشون درمیون میزاشتید ببینید نظرشون چیه

😂😂کلا دیگه دکترا دکتر نیستن یه بار از روی عکس دندون من داشت دندون خواهرمو تراش میداد وسطاش فهمید ع ...

جمع نبندید همه رو ما خیلی دکترای خوبی هم داریم در هر صنفی خوب و بد پیدا میشه

جمع نبندید همه رو ما خیلی دکترای خوبی هم داریم در هر صنفی خوب و بد پیدا میشه

شما اگه خیلی نگرانی فحش نخوری خودتون کارتونو درست انجام بدین من نمیتونم تو پیامم بنویسم به جز فلان دکتر و فلان دکتر بقیه بدن یا بقیه خوبن!! کسی که یکم توانایی فکر کردن داشته باشه میفهمه من اکثر دکترا رو میگم نه همشو برا این اکثری که میگمم میتونم دلیل بیارم وگرنه پیش دکتر خوب هم رفتم!!

خب پس بنظرم گله ای نکنید بهتون گفته بودن و علمشو داشتنباید از همون اول این مسئله رو باهاشون درمیون م ...

عزیزم گله چیو نکنم مشکلی نبوده که مشخص نشه من هر دکتری میرم از روی عکس یا یه یخ میزارن روی دندونم و متوجه میشن مشکل عصبه یا نه و اگرم میخواستم فحش بخورن اینو بیان نمیکردم که خودشونم گفتن ولی نمیشه ادم این همه درد تحمل کنه بعد دوباره بره از اول برای همون دندون دوباره درد بکشه