2777
2789
عنوان

اوناییی که بچه شیش هفت سال دارن

135 بازدید | 22 پست

دخترم شیش سالشه یه پسر عمه داره که هفت سالشه 

پسرعمش خیلی بهش حسادت میکنه و کلا بچه ی نا ارومیه یعنی فقط با دختر من این رفتارو نداره

هر موقع دوست داشته باشه با دخترم بازی میکنه و هر دفعه که نه اونو مسخره میکنه و کلا اگر خونشون باشیم به همه بچه ها اسباب بازی میده فقط به دخترم نمیده یا میگه از خونمون برو بیرون

دخترم از همه نوه ها کوچیکتره و یه جورایی زور این بچه فقط به دختر من میرسه 

مادر این بچه فوت شده چندماهه و منم نمیتونم یعنی دلم میسوزه که بخوام دعواش کنم بقیه هم همینن یعنی به خاطر این قضیه کسی دعواش نمیکنه

حالا ماجرا اینجاست دختر من فکر میکنه از اسمون فقط این یه بچه افتاده پایین و هر وقت باهاش بدرفتاری میکنه میره بهش میگه ببخشید و کلا هرکاری میگه انجام میده که مورد تایید باشه 

من خیلی از این موضوع میترسم 

میترسم شخصیتش جوری بشه که به خاطر بازی کردن یا کلا مورد تایید بودنه دیگران دست به عرکاری بزنه یا ازش سواستفاده بشه

چیکار کنم واقعا روانی شدم هر دفعه میایم خونه دخترم تو صحبتاش میگه من یه ادم خیلی زشتیم هیچکی دوسم نداره

اینم بگم نمیتونم ارتباط رو قطع کنم ما با این خانواده تو یه ساختمون زندگی میکنیم و خونه مادرشوهرم همیشه همه نوه ها با هم جمعن 

شما نمیخواد کاری کنی فقط ب دخترت بفهمون ک از خودش دفاع کنه و اگه ناراحتش کرد باید ناراحتیش رو بروز بده نه اینکه بره الکی معذرت خواهی کنه 

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما نمیخواد کاری کنی فقط ب دخترت بفهمون ک از خودش دفاع کنه و اگه ناراحتش کرد باید ناراحتیش رو بروز ب ...

همه ی اینا رو براش توضیح میدم اما تو اون لحظه به خاطر اینکه تنها نشه و با بقیه بازی کنه حاضره هرکاری اونا گفتن انجام بده

وای چه ضربه ی بدی به دخترت میزنی

من پسرم 6سالشه .بعد پسرفامیلمون سه ماه از پسرم کوچیکتره 

بعد فک کن ابن پسر پرو وبیش فعالی داره 

میره مهمانی گوشی میده بهش که اذیت نکنه

بعد پسرمم پیشش بود پسرم هی میگفت بده گوشیت نمیدونم چیکاز کن محلش نمیداد.بعد مامان پسره هم پیشم بود

پسرم اومذ گفت مامان فلانی هرچی صداش میکنم گوش نمیده 

گفتم وقتی گوش نمیده حق نداری بری بازی کنی بشین پیش خودم .خودم گوشی دارم بردار وقتی محل نمیده نرو دیگه.مامان پسره هم فهمید به پسرش گفت باهم بازی کنیددعواش کرد 

بعدم اومذیم خونه بهش گفتم التماس نکن هرکی باهات بازی نکرد گوش نداد تو هم نده. 

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

همه ی اینا رو براش توضیح میدم اما تو اون لحظه به خاطر اینکه تنها نشه و با بقیه بازی کنه حاضره هرکاری ...

چون تک فرزنده .کاش واسش همدم میوردی؟ 

شرایطشو ندارین؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

زمانی که باهاش صحبت میکنم اعتماد به نفسش رو میبرم بالا ولی تو اون لحظه خودمم حقیقتا دلم براش میسوزه

اعتماد به نفس نده دفاع رو یاد بده وقتی کار اشتباهی انجام ندادی عذر خواهی نکن چرا از فلانی عذر خواهی گردی شما کار اشتباهی انجام نداده بودی 

مثلا قصه تعریف کن بگو یه پسری بود که یه دختر عمه داشت این پسره پسر بدی بود اسباب بازی هاشو به دختر عمش نمیداد

صلوات
چون تک فرزنده .کاش واسش همدم میوردی؟ شرایطشو ندارین؟

اتفاقا همش هم میگه با من بازی نمیکنن من تنهام خواهر برادر ندارم

ولی واقعا نمیتونم به خاطر این مسئله پای یه ادم بیگناه رو به این دنیا باز کنم چون از نظر مالی و جسمی و روحی اصلا شرایط نداریم

همه ی اینا رو براش توضیح میدم اما تو اون لحظه به خاطر اینکه تنها نشه و با بقیه بازی کنه حاضره هرکاری ...

پسرمنم الکی میرفت چندباری عرض خواهی میکرد گفتم چرا میری میکنی. نیومد بازی بدرک مگه تنهایی بگو نیا.

بهش گفتم هرکی اینجوری کرد بگو نمیام بازی برو بشین تا خودش میاد التماست میکنن 

دقیقا هم همینجور شد چندباری هی گفتم تا یادگرفت الانم کسی کاری کنه سریع میگه التماسش میکنن.

با یکی ک دعوا نمیکنه بره بازی کنه  مثلاً من وقتی بچه ها دعوا دارن میگم مامان با فلانی بازی کن دوست داره باهات بازی کنه اون طرف مقابلم میاد باهاش بازی میکنه    یا میگم بچه ها دعوا نکنین فقط بازی کنین 

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اعتماد به نفس نده دفاع رو یاد بده وقتی کار اشتباهی انجام ندادی عذر خواهی نکن چرا از فلانی عذر خواهی ...

همه ی اینارو براش توضیح دادم ولی تو اون شرایط که قرار میگیره همه چی یادش میره فقط به خاطر اینکه تنها نشه و با بچه ها بازی کنه

اتفاقا همش هم میگه با من بازی نمیکنن من تنهام خواهر برادر ندارمولی واقعا نمیتونم به خاطر این مسئله پ ...

اها . پسر منم تنهاس .همش میگه اجی بیارین واسم. شوهرم راضی نمیشه حداقل تو دعام کن شوهرم راضی بشه امسال بچه دوم بیارم .ارزومه 

من خودمم یدونم خیلی سخته. اصلا نمیخام پسرم مثل خودم یدونه باشه

همه ی اینارو براش توضیح دادم ولی تو اون شرایط که قرار میگیره همه چی یادش میره فقط به خاطر اینکه تنها ...

شرایط سختیه سنشم سن سختیه نه بچس نه بزرگ شده ک بفهمه به نظرم با یه روانشناس کودک یحرف

صلوات