2777
2789
عنوان

امتحان نهایی انسانی کمکککک

617 بازدید | 11 پست

نیاز به کمک دارم شدید

من پشت کنکور انسانیم ، الان دو ساله ریاضی یه کلمه نخوندم

ولی گفتن برای ترمیم معدل اگه بخوای امتحان بدی باید تمامممم درسارو امتحان بدی

اونم دقیقا یه ماه قبل از کنکور ☺️

صبح که پا میشم مادر وزیر آموزش پرورش رو یاد میکنم ، در طول روز خودشو ، شب که می‌خوابم پدر گرامی شو

و من ریاضی یه کلمه هم بلد نیستم

تایمی که دارم روزانه ۳ ساعت به مدت ۲۰ روز 

چیکار کنم که تو این ۲۰ روز حداقل نمره یعنی ۷ یا ۱۰ بگیرم ؟ 

ویدیوی آموزشی ؟ کتاب ؟ سوالات امتحانات ۶ سال اخیر ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عمرا برای کسی که رشته انسانی میخونه هر چی ویدویی ببینه سر امتحان همش میپره اصلا نمیتونی توی ذهنت نگهش داری هر کتاب ریاضی ۴ درس اساسی داره که فک کنم مال دوازدهم ۵ تاست اونارو یاد بگیری حله بعدمنم مثل تو از ریاضی بدم میومد ولی مال انسانی خیلی مفهومه بخونش حتما

وایسا مگه یازدهم ۶ تا درس نیسبعد دوازدهم فقط ریاضیش نهاییهبعد ریاضی انسانی تابع و ایناس که تو کنکورم ...

دوست من ، من گفتم دوزادهم نگفتم یازدهم

من گفتم پشت کنکورم ، لازم نیست تو کنکور همه درسارو بخونی ، من ریاضی رو حذف کردم ، ۸۰ درصد انسانی ها شایدم بیشتر ، ریاضی رو تو کنکور نمیزنن 

عمرا برای کسی که رشته انسانی میخونه هر چی ویدویی ببینه سر امتحان همش میپره اصلا نمیتونی توی ذهنت نگه ...

متوجه شدم ، چند تا درس اساسی هست ، میگردم دنبال شون

بنظر من خودتو هم یاد کن  از پارسال دارن میگن که معدل تاثیر داره بعد تو سه سال دبیرستان مگه نخوندی ؟ میدونم یادت رفته اما خوب ریاضی نگاه به تمیرناش کنی یادت میاد از اون گذشته تو کنکور داری  واسه کنکور ریاضی نخوندی دیگه چه ربطی یه اموزش پروش داره  منم بدم میاد ازشون ولی خدایی تنبلی خودمون نندازیم رو اونا  تو ۲۰ روز همه میشه ۱۰ بگیری خوب بخونی شاید بالای ۱۵ هم بگیری  

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

بنظر من خودتو هم یاد کن از پارسال دارن میگن که معدل تاثیر داره بعد تو سه سال دبیرستان مگه نخوندی ؟ ...

خودمو یاد کنم ؟ من سه ساله که دیپلم گرفتم ، مثل خیلی از انسانی ها اینجوری بودم که اوکی مشکلی نیست ریاضی رو برای کنکور بخونم و بزنم چون قبولی تو دانشگاه بدون زدن تست های ریاضی هم ممکنه ، از پارسال میگن معدل مهمه ، میگن ترمیم معدل بکنید ولی از پارسال نگفتن برای ترمیم معدل تک درس نداریم و باید همه درسارو امتحان بدی ، از پارسال نگفتن که هر نمره ای گرفتی همون و میزاریم و مثل سال پیش اینجوری نیست که هر کدوم نمره بهتری داشت اونو بزاریم ، اگه سال پیش این نکات گفته میشد و من نمیخوندم برای ریاضی بله مشکل از من بود ولی اینجوری نیست