2777
2789
عنوان

۲۴-۲۵ساله ها بیاید باهم دوست بشیم 😊 کی میخواد سال دیگه بچه دار شه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 122 پست
من این اتفاق تو مسافرت برام افتاد. شیراز بودیم.یعنی دقیقا روزهفتم پریودیم که رفتم غسل کردم رابطه داش ...

من دوره عقد به همسرم همیشه میگفتم من باردار شم سقط نمیکنم هرکی هم هرچی خواست بگه

ولی همسرم عصبانی میشد میگفت باید سقط کنی اگرباردار شدی ما شرایط نگهداریشم نداریم الان

ولی من اگه باردار میشدم عمرا سقط نمیکردم 😞

[QUOTE=52400034]شما ک ۵ هفته دیگه زایمانته...چی شده[/QUOTEنه شش هفته دیگه دارم آب دور بچم خیلی کمه م ...

ای جااانم

واست صلوات فرستادم

خدا خودش بهترینو واست رقم بزنه

واسه مامانم که بتازگی آسمونی شده میشه صلوات بفرستید...😔😔لطفا🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهیییییی خودت دلت میخواست سقط کنی یا همسرت میخواس؟

خوب عزیزم ما تو عقد بودیم و اصلا شرایطمون واسه عروسی گرفتن و جور کردن وسایل تا یکی دو ماه جور نبود. و اینکه من اینقد حالم بد بود که نیم ساعتم نمی تونستم بایستم بعد چجوری میخاستم یه شب عروسیمو سپری کنم

من دوره عقد به همسرم همیشه میگفتم من باردار شم سقط نمیکنم هرکی هم هرچی خواست بگه ولی همسرم عصبانی م ...

منم شوهرم اصلا راضی نبود. میگفت خودم میرم به خانواده ها میگم و از زیر سنگم شده جور میکنم عروسی میگیرم.. اما من واقعا نمی تونستم و البته اینجوری هم نمیخاستم.

طفلک چقد تو اون سه ماه اذیت شد...خخخخ ...البته اذیتش کردمااا

منم شوهرم اصلا راضی نبود. میگفت خودم میرم به خانواده ها میگم و از زیر سنگم شده جور میکنم عروسی میگیر ...

حالا خداروکر تو سه ماه هنوزروح نداره عزیزم نگران نباش 😞 هرچند میدونم خییییلی سخت بوده برات فکرمیکنم

و چقدررر حالم بد بود... تو سه ماهگی سقط کردم دیگه.. اینقد شرایط بدی بود که نگووو... از یه طرف حال ب ...

منم ۲/۵ عقد بودم

چقدر سخته حامله شدن تو عقد

منم اون موقع با اینکه رابطه کامل نداشتیم ولی استرس داشتم 

میتونم درکت کنم

ولی خیلی وقتا پیش میاد تو عقد حامله میشن خانما

پسر عمو شوهر منم بچشونو عقد حامله شدن

وای خدا چقدر سخته بوده برات 😢 از یه طرفم دلت!!! چطوری دل کندی ازش؟؟

سخت بود خوووب... ولی دیگه چه میشد کرد

تازه اینو بگم که مامانم رفته بود برام بی بی چک گرفته بود و میگفت باید جلو خودم انجامش بدی.. خخخ

من الان هم ارشد میخونم هم سرکار میرم ولی خییییییلی خستم دلم یه امید قشنگ تو زندگی میخواد مثل یه بچه ...

پس حتما برو ازمایش های لازمو بده قبل اقدام ب بارداری .اگه دوست داری بیار حتما

سخت بود خوووب... ولی دیگه چه میشد کرد تازه اینو بگم که مامانم رفته بود برام بی بی چک گرفته بود و می ...

بچه پسر عموی شوهرم بگم چی شد؟

اگه ناراحت نمیشید

چون یکم ناراحت کنندس