2777
2789

سلام دوستان می‌خوام از یه پیچ تو اینستا لمینت متحرک یا همون اسنپ اسمایل سفارش بدم بنظرتون چطوره؟

من فقط برای عکاسی و مجلس و اینا می‌خوام بخاطر فاصله دندون هام 

من استفاده نکردم ولی یه پست تو اینستا دیدم ناراضی بود 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه یعنی بدرد نمیخوره من فقط برای چند تا عکس می‌خوام برای عقدم

با عکاست صحبت کن فک کنم با فتوشاپ اوکی کنن

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
برای فیلما چی؟😔

عزیزم حساسیتت رو درک میکنم 

اگر قیمتش زیاد نیست امتحان کن 

شما استفاده کردین؟من رضایت و اینا رو دیدم خیلی سفارش میدادن

نه عزیزم خودم تجربشو ندارم اما نزدیکا خریدن  

و داخل اینستا هم یه خانومی سفارش داده بود میگفت که برام دندونای اژدها رو فرستادن 

شما استفاده کردین؟من فقط برای عقدم برای چند تا عکس می‌خوام

داداشم استفاده کرده بود اونم تازه حضوری رفته بود قالب گیری کرده بودن ساخته بودن یهو میدیدی وسط حرف زدن میپرید بیرو حالا فکر کن شما آنلاین هم سفارش بدید چه شود  ،به نظرم به عکاس بگید دندوناتون رو تو عکس درست کنه بهتره تا یه هزینه الکی کنید

نه عزیزم خودم تجربشو ندارم اما نزدیکا خریدن و داخل اینستا هم یه خانومی سفارش داده بود میگفت که برام ...

آخه من دیدم خودت باید قالب دندون هات رو بگیری 

از این حاضری ها نیس ها 

خودت باید با خمیرش قالب دندون هات رو بگیری