2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا کنه ب قران الانه ک سکته کنم

استرسي كه تو داري از همه چي بدتره نگران نباش و بسپار به خدا ، خود من قلبم ١٠ هفته به بعد تشكيل شده و حتي دكتر واسه مامانم قرص داده كه سقط شم😅 اگه خدا بخواد خودش حفظش ميكنه 

خداجون شكرت به خاطر همه خوبي هات😍❤️

خدا بخواد هر طور شده نگه میداره

نگران نباش

ولی اگه چیزی رو نخواد به حکمتش شک نکن حتما حتما بهترین ها رو برات در نظر میگیره 

دستت رو بذار روی شکمت سوره یس رو بلند بخون و براش دعا کن من به همسرم گفتم بیا به نیت تشکیل شدن و سالم بودن بخونیم و شروع کردیم به خوندن و بعد تا آخر بارداری هر شب دوتامون میخوندیم و ثوابش رو برای ائمه و شهدا هدیه کن خدا حتما آرومت میکنه و بهترین ها رو نصیبت میکنه شک نکن

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید  
کسی میتونه بگه چیزایی ک نوشته یعنی چی

عزیزم منم دقیقا مثل شما واسم میست ابورشن یعنیسقط فراموش شده که خود به معنیه  مرگ جنین در هفته های اخیر است زده ،چون جنین توقف رشد داشته ،قوی باش و هر چند ناخوشایند باشه واستون ولی باید پذیرفت ،ما یه سقط پیش رو داریم ،باید خودمون رو قوی کنیم که انشالا چند ماه بعد دوباره اقدام کنیم ،دنیا که به اخر نرسیده ،انشالا چند وقت دیگه یه بارداری خوب و راحت و سالمی رو داشته باشیم،واسه منم دعا من راحت سقط کنم