2777
2789
عنوان

برادرم سوختهه

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 26 پست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

خدایا به حق این شب های عزیز ، نظر کن به عزیزهای بیمار این تاپیک و سلامتی بده بهشون

هوای ِ تو ، اجابت ِ تمام ِ عشق است . . . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله که زود زود خوب شه بیاد پیشتون سه سال پیش ۲۶ عید برادرم با بنزین سوخت پاهاش کامل ویکم دستاش وسینه ش بجز سر وصورت وقلبش خیلی سوخت ۳۰ درصد درجه ۳ بخدا که هر روزی که تو بیمارستان بود انگار یک سال از عمر من کم میشد ولی خوب شد ان شا الله که داداش شما هم به زودی خوب شه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗
چجوری سوخته ؟؟ من یکبار به علت سوختگی دستم رفتم بیمارستان سوانح سوختگی وحشت کرده بودم.

خیلی بده الهی بمیرم براش‌ ک آتیش با اون صورت ی‌ تیکه ماهش چیکار کرد بدنش از گچ سفید تر‌ بود الان ....

ان شاالله که زود زود خوب شه بیاد پیشتون سه سال پیش ۲۶ عید برادرم با بنزین سوخت پاهاش کامل ویکم دستاش ...

هر چی سنگه‌ پای لنگه 

هر کی نیومد دیدن داداشم میگف‌ ناهید چقدر شکسته شده

تو این دو روز دو بسته قرص اعصاب و قلب خوردم